Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кучма, депутати і чиновники знову відпочивають на Лазуровому узбережжі під час війни (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кучма, депутати і чиновники знову відпочивають на Лазуровому узбережжі під час війни (ВІДЕО)

Кучму зняли на відео, коли той у супроводі охоронця займався скандинавською ходьбою

1 червня 2023, 19:55
Поділіться публікацією:








Цьогорічної весни на  Лазуровому березі  у Франції  кореспонденти побачили низку чиновників,  народних обранців  і навіть другого президента Леоніда Кучму. І це при тому, що діє  заборона виїзду з України опісля  скандальних історій  з закордонними вояжами. Про це інформують журналісти-розслідувачі  "Української правди".

Кучма, депутати і чиновники знову відпочивають на Лазуровому узбережжі під час війни (ВІДЕО)

Сергій Льовочкін та Григорій Суркіс (скриншот з відео)

Кучма, депутати і чиновники знову відпочивають на Лазуровому узбережжі під час війни (ВІДЕО) - фото 2

Зараз, коли на території  країни триває війна, діє урядова постанова, яка забороняє перетинати кордон  без поважної причини  членам Кабміну, народним депутатам та багатьом  іншим посадовцям, прокурорам, суддям, представникам місцевого самоврядування. Вони можуть виїхати  тільки  з  причини службового відрядження.

Але цієї весни   кореспондент Михайло Ткач помітив багатьох українських чиновників та народних обранців на Французькій Рів'єрі. Зокрема спеціальним чартером  з Відня сюди  прилетіли партійці забороненої  ОПЗЖ Сергій Льовочкін та Григорій Суркіс.

"За інформацією джерел УП, Льовочкін та Суркіс змогли отримати дозвіл на виїзд з країни з офіційних причин задля депутатської діяльності", – встановив  журналіст.

Ще  Ткач  розповів що два згадуваних  нардепи, які приїхали, щоб лікуватись, були спочатку у  Відні, де відбулась зустріч з олігархом Дмитром Фірташем, а потім з родинами відправились на Лазуревий берег. 

 Як пише видання, на відео кореспонденти   відзняли  в цій райській місцині  колишнього заступника (на той час) керівника Офісу президента Кирила Тимошенка – Бориса Баума.

Журналісту Ткачу, що займався розслідуванням, вдалось відзняти на відпочинку і колишнього президента України Леоніда Кучму, який вийшов на прогулянку  з охоронцем  та займавсь скандинавською ходьбою. Після  цього  другий президент  пішов до котеджу  зятя, бізнесмена Віктора Пінчука.

На  всесвітньовідомому курорті  був бізнесмен Олександр Кацуба, що в 2012 році став заступником голови правління НАК "Нафтогаз України". Він, як розповів, виїхав з України "для закупівлі машин для ЗСУ" та "заїхав до дітей". 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кучма розповів, чим закінчиться війна з РФ та що буде далі

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини