Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кучма розповів, чим закінчиться війна з РФ та що буде далі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кучма розповів, чим закінчиться війна з РФ та що буде далі

Кучма зазначив, що кожна зі сторін розраховує на власне посилення

4 серпня 2022, 16:27 comments3954
Поділіться публікацією:

Другий президент незалежної України Леонід Кучма спрогнозував, чим може закінчитися війна з Росією. На його думку, переможець в цій битві буде тільки один, тобто, ця війна не завершиться компромісним рішенням. Таку заяву політик зробив  в інтерв'ю ВВС.

Кучма розповів, чим закінчиться війна з РФ та що буде далі

Леонід Кучма (фото з відкритих джерел)

Кучма переконаний, що компромісне рішення, яке зазвичай намагаються знайти у таких конфліктах в сучасному світі — не наш випадок.

"Градус уже піднято так, що в цій війні переможець може бути лише один — і я вірю, що ми будемо цим переможцем. Зазвичай,  у конфліктах сучасного, цивілізованого світу намагаються шукати рішення, коли тією чи іншою мірою перемагають усі, і немає переможених. Це не наш випадок. Надто багато приніс горя, руйнування і жахіть на нашу землю Путін. Не знаю, як після цього шукати компромісу , — розповів Кучма.

Також другий президент України зазначив, що кожна зі сторін буде стягувати своє посилення. Так, він переконаний, що Україні не варто чекати на смерть Путіна та що санкції вб'ють російську економіку відразу. Україна повинна боротися далі.

 "Не треба розраховувати на те, що ось-ось помре Путін. Що санкції ось-ось економічно вб'ють Росію. Що російський обиватель раптом прозріє та вийде на антивоєнний протест. Нічого такого не буде. Що далі, то більше західної зброї буде в нас, але ж що далі, то більше результатів різних мобілізаційних заходів та переходу економіки на військові рейки розраховує отримати і Росія. Україна має битися і вирішити все на полі бою",- переконаний Кучма.

Також він заявив, що війна не закінчиться найближчим часом.

 "Те, як Путін гарячково збирає по тюрмах армію, а по східних автократіях — зброю, свідчить про те, що він усе ще хоче вигризти якусь "перемогу", — підсумував другий президент України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Кучма та Ющенко звернулися до підписантів Будапештського меморандуму.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини