Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кривонос зробив невтішний прогноз щодо термінів війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кривонос зробив невтішний прогноз щодо термінів війни в Україні

Якщо Україна хоче перемогти РФ, треба готуватися до затяжної війни, упевнений генерал

15 серпня 2022, 11:35 comments2578
Поділіться публікацією:

Кінець у повномасштабній війні Росії проти України ще не скоро. Все зводиться до того, що це протистояння буде тривалим і війна буде затяжною. Як передає портал "Коментарі", таку думку озвучив генерал ЗСУ Сергій Кривоніс, висловлюючись про заяву про тривалу війну голови військової розвідки Великобританії генерала Джима Хокенхалла, повідомляє "24 канал".

Кривонос зробив невтішний прогноз щодо термінів війни в Україні

Сергій Кривонос. Фото з відкритих джерел

Сергій Кривонос зазначив, що Британія – це країна, яку населяють чудові воїни та добрі стратеги. Британці не намагаються нікому сподобатися, бо кажуть відверту правду. Саме тому на Україну чекають багато битв, втрат і непростих випробувань.

На думку генерала, все залежатиме від того, як Україна підготується до тривалого протистояння, як об'єднає навколо себе союзників. Якщо все буде зроблено правильно, то Україна має просто "величезний шанс" перемогти у цій війні.

Кривонос вважає, що вже зараз українській владі треба розбудовувати економіку з акцентом на те, що воювати доведеться дуже довго. Важливо також зосередити увагу на інфраструктурі. Не менш ключовим моментом є також підготовка кадрів. Україна має мати достатньо людських ресурсів на випадок збільшення втрат на війні, щоб якнайбільше українців могли взяти до рук зброю у разі потреби. Без цього неможливо продовжувати війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Росія не ризикне влаштувати ядерну катастрофу в Україні – як уже реагує Захід на провокації Кремля із Запорізькою АЕС .

Також видання "Коментарі" повідомляло – процес пішов: ще одна країна ЄС підтримує заборону на видачу віз росіянам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

15 серпня 2022, 13:25

"Украина должна иметь достаточно человеческих ресурсов на случай увеличения потерь на войне..." - єта пяць!!!)))

Макс

15 серпня 2022, 10:47

Кривонос можливо хороший військовий, але поганий політик. Прикро що Кривонос почав займатись брудною політикою. Те що він зараз робить це БРУД!


Новини