Головна Новини Суспільство Війна з Росією Критики Путіна вмирають за дивних обставин: падіння з вікон, самогубство, отруєння
commentss НОВИНИ Всі новини

Критики Путіна вмирають за дивних обставин: падіння з вікон, самогубство, отруєння

Особи, пов’язані з урядом Путіна, загинули за насильницьких або загадкових обставин. Частина з них висловлювалась з критикою президента Росії Володимира Путіна.

29 грудня 2022, 15:05 comments1637
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Павло Антонов випав з вікна готелю в Індії. Перед ним за таких же обставин загинув Равіл Маганов. Список загадкових смертей критиків Володимира Путіна довгий, і багато з них сталися вони задовго до війни в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Yahoo News.

Критики Путіна вмирають за дивних обставин: падіння з вікон, самогубство, отруєння

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Павло Антов. Російський магнат та політик критикував Путіна через війну в Україні. Антонов опублікував відповідне повідомлення на публічній сторінці в месенджері, проте згодом видалив текст та сказав, що це зробив хтось інший. Павло Антов помер в грудні 2022 року випавши з вікна готельного номера в Індії.

Равіль Маганов. Керівник компанії "Лукойл" Равіль Маганов відкрито критикував Путіна через повномасштабне вторгнення. Компанія закликала якнайшвидше припинити війну. Маганов, як і Антов, загинув загадково у вересні 2022, випавши з вікна московської лікарні у вересні. Про те, в заяві компанії "Лукойл" повідомлялось, що 67-річний чоловік помер через важку хворобу.

Ден Рапопорт. Американський бізнесмен неодноразово критикував Путіна і засуджував війну. Чоловіка знайшли мертвим перед будинком у Вашингтоні в серпні 2022.

Михайло Лесін. У 2015 році Михайла Лесіна як і Ден Рапопорт знайшли мертвим у Вашингтоні. Чоловік загинув через удар тупим предметом по голові в номері готелю. Лесін заснував телеканал Russia Today і розглядав можливість співпраці з ФБР.

Борис Нємцов. Колишній віцепрем'єр-міністр Росії Борис Нємцов відкрито критикував Путіна і звинувачував його в тому, що президент Росії був на "зарплаті" в олігархів. Нємцова вбили у 2015 році вистреливши в спину 4 рази, коли політик йшов додому.

Борис Березовський. Російський олігарх після сварки з Путіним залишив Росію та переїхав до Великобританії. Росіянина знайшли мертвим у ванній в березні 2013. За офіційною версією Березовський вчинив самогубство.

Наталія Естемірова. Російська журналістка розслідувала злочини РФ у Чечні. Жінку викрали з її дому у 2009 та знайшли з вогнепальним пораненням у голову у лісі. За вбивство Естемірової нікого не покарали.

Олександр Литвиненко. Колишнім агент КДБ був отруєний у 2006 році, після того, як випив чай з полонієм в Лондоні. Чоловік критикував Путіна за замовне вбивство журналістки Анни Політковської. Британці стверджуюсь, що Литвиненка отруїли агенти ФСБ.

Анна Політковська. Російська журналістка критикувала президента Росії, а своїй книзі "Путінська Росія", Політковська говорила про перетворення її країни на поліцейську державу. Жінку застрелили поблизу її квартири. В Росії заарештували 5 чоловіків за замовне вбивство, проте замовника не знайшли.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стан Путіна погіршується.

Також "Коментарі" писали про один спосіб, як впоратись з таким параноїком, як Путін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини