Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кришка мішка захлопується: військові можуть загинути без рішення на вихід
commentss НОВИНИ Всі новини

Кришка мішка захлопується: військові можуть загинути без рішення на вихід

Росіяни окупували Долинівку і наближаються до Українського і Зоряного

2 вересня 2024, 16:38 comments17569
Поділіться публікацією:

DeepState обновив карту, ворог окупував село Долинівку. Втім, як відзначила волонтер Лілія Кравченко "Сова", росіяни взяли під контроль цей населений пункт ще два дні тому.

Кришка мішка захлопується: військові можуть загинути без рішення на вихід

Карта боїв

За її словами, до Українська лишилось трохи більше 3 км. До Зоряного/Курахівки- менше 5 км.

При цьому, додає волонтерка, DeepState дає інформацію з затримкою мінімум на добу.

"Коли ви дізнаєтесь звідти про те, що кришка захлопнулась, там вже в живих нікого не лишиться. Нагадати вам про Зеніт? Про не відданий вчасно наказ про вихід, про розстріляних там пацанів... Хтось відповів за ті смерті? Ні?" — написала у Фейсбуці Кравченко.

При цьому раніше вона стверджувала, що є  подальше вороже просування в напрямку с Желанне Перше, а також є просування в Селідово.

"З того клятого Нєвєльского краману підрозділи не виводять. Питання: пуркуа?! В чому сенс тримати ті поля і три посадки і класти залишки бійців? Оточення — питання часу. Оточення — це втрати і полонені. Мало в Мемрику орки в полон взяли? Треба ще?" — запитувала волонтерка.

За її словами, вона не є військовим стратегом, проте в ситуації, що складається навіть диванні експерти можуть зрозуміти, що більш ефективно було б вивести підрозділи за річку Вовчу, вирівняти і скоротити ЛБЗ і цими залишками посилити оборону лінії вздовж річки.

"Питання в тому, що на напрямку нема кому, нема офіцера в штабах прийняти таке рішення. Сцикотно. Кар'єра, блд, зламається", — додала волонтер.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін похвалився тим, що російські окупаційні війська, буцімто, шаленими темпами просуваються на Донбасі і захоплюють території квадратними кілометрами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини