Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кримську молодь готують до війни з Україною: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Кримську молодь готують до війни з Україною: що відомо

В анексованому Криму росіяни посилили мілітаризацію місцевих підлітків

21 лютого 2024, 21:48
Поділіться публікацією:

В анексованій АР Крим представники російсько-окупаційних військ посилили політику мілітаризації українських дітей.

Кримську молодь готують до війни з Україною: що відомо

У Криму дітей готують до служби в армії РФ. Фото з відкритих джерел

За інформацією Центру національного спротиву, окупанти мають на меті запровадити у Криму “загальнодержавну систему підготовки громадян до військової служби”.

Повідомляється, що відповідно до так званих розпоряджень загарбники хочуть створити у кожному муніципальному утворенні півострова загальні центри так званого військово-патріотичного виховання для підготовки молоді до майбутньої служби в російській армії.

Зазначається, що окупанти також розглядають можливість діяльності регіональних відділень російської молодіжної військово-патріотичної організації “Юнармія”, яку в 2016 році заснувало Міноборони РФ.

Центр національного спротиву закликав цивільне населення окупованого Криму не брати участь у подібних заходах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні сили України насправді зазнали великих втрат під час відступу з Авдіївки, оскільки він був погано спланований, повідомило The Washington Post з посиланням на українських військових. Видання стверджує, що відступ з Авдіївки був хаотичним та погано спланованим. Українські військові начебто повідомили виданню, що попри заявлені цілі командування – зберегти життя особового складу, вони не змогли безпечно відвести з міста свої війська.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що польська поліція порушила кримінальну справу за розпалювання ненависті у зв'язку з появою на мітингу фермерів плакату з радянською символікою та закликом до російського диктатора Володимира Путіна. Як відомо, польські фермери на понад 100 тракторах перекрили дорогу біля кордону з Чехією. На одній із машин був прапор СРСР і гасло "Путін, розберися з Україною, Брюсселем і нашими правителями".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини