Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кримський міст приречений: голова СБУ анонсував нові «сюрпризи» для росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Кримський міст приречений: голова СБУ анонсував нові «сюрпризи» для росіян

У СБУ пояснили важливість ударів Кримським мостом

25 листопада 2023, 11:40
Поділіться публікацією:

Голова Служби безпеки України Василь Малюк розповів про наслідки успішних операцій Сил оборони, в рамках яких спецслужби підривали Кримський міст, зокрема за допомогою морських дронів Sea Baby. Але це лише початок і незабаром на росіян чекають нові "сюрпризи" від українських спецслужб. Як передає портал "Коментарі", про це Василь Малюк заявив у першій серії, що вийшла на телебаченні, з циклу документальних фільмів "СБУ. Спецоперації перемоги".

Кримський міст приречений: голова СБУ анонсував нові «сюрпризи» для росіян

Голова СБУ Василь Малюк. Фото: із відкритих джерел

Глава СБУ повторив тезу про те, що Кримський міст – це справді незаконна конструкція. Ця споруда приречена. При цьому Василь Малюк анонсував низку "сюрпризів" для російських загарбників, і не лише з атак на цей об'єкт.

"Ми зруйнували міф про непереможність рашки. Це країна-фейк. Міст приречений. Далі буде багато сюрпризів і не лише Кримським мостом", — розповів він.

Так, додав Малюк, РФ розповідала всьому світу, що їхній незаконний міст, на охорону якого було витрачено мільярд доларів, є нібито найзахищенішою спорудою у світі. Проте морські дрони СБУ довели протилежне.

За словами глави СБУ, успішні атаки українських спецслужб на Кримський міст перерізали логістичну артерію російських загарбників, і тепер росіяни змушені доставляти зброю своїм військам поромами.

Крім того, додав Малюк, створений СБУ Sea Baby є не просто військово-морським дроном, а багатоцільовою платформою, яку сьогодні дуже активно використовують для захисту України.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у СБУ розповіли, як росіянка своїм відео допомогла атакувати Кримський міст.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини