Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кримчан готують до поромної евакуації через "бавовну" у Севастополі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кримчан готують до поромної евакуації через "бавовну" у Севастополі

Відповідна "інструкція" про втечу з українського півострова з'явилася у місцевому радіоефірі

22 березня 2023, 10:10
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", на місцевих радіостанціях в анексованому Криму знову з'явилися тривожні попередження, місцевим жителям розповіли, як зібрати валізи та втекти з української території після повідомлень про "бавовну" у Севастополі. Як констатували сьогодні у ЗСУ, там справді панує паніка і вже починається хаос, довіра до окупаційної влади, яка стверджує, що в Криму все спокійно, з кожним днем дедалі менше.

Кримчан готують до поромної евакуації через "бавовну" у Севастополі

Севастополь. Фото: із відкритих джерел

Хакери, які зламали місцеві радіостанції, знову нагадали жителям окупованих територій, що знаходитися там вкрай небезпечно. Фрагмент радіоповідомлення став розповсюджуватись в українських телеграм-каналах.

"Майте запас пального для вашого автомобіля. У разі непередбачених обставин та відсутності належного сполучення з материковою частиною Російської Федерації будуть організовані евакуаційні поромні переправи", — йдеться у зверненні.

Зазначимо, що сьогодні окупаційна влада на території тимчасового окупованого Криму звинуватила Україну в атаці на кораблі російського флоту, які стоять в акваторії півострова.

Читайте також на порталі "Коментарі" — головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що внаслідок нічних вибухів у Джанкої (тимчасово окупований Крим) було знищено залізничний потяг з крилатими ракетами "Калібр". Про що говорить дана інформація (за деякими даними, у хід пішли безпілотники)? Чи випадково цей удар збігся з російсько-китайськими переговорами у Москві? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Путін як політик помер – із чим пов'язана його раптова поїздка до Криму та Маріуполя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини