Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кримчан чекають великі труднощі: Аксьонов проговорився про проблему в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Кримчан чекають великі труднощі: Аксьонов проговорився про проблему в Криму

Російський ставленик у тимчасово окупованому Криму Аксьонов неоднозначно висловився про наслідки після катастрофи на Каховській ГЕС

8 червня 2023, 15:05 comments5795
Поділіться публікацією:

Російський ставленик у тимчасово окупованому Криму Сергій Аксьонов визнав, що підірвавши Каховську ГЕС росіяни завдали величезної шкоди тим територіям, які сьогодні контролюють. Насамперед, йдеться, звичайно ж, про анексований Крим. Адже після знищення ГЕС згодом Північно-Кримський канал подрібнює, і вода в Крим перестане надходити. Як повідомляє портал "Коментарі", про Аксьонов заявив в інтерв'ю пропагандистським ЗМІ.

Кримчан чекають великі труднощі: Аксьонов проговорився про проблему в Криму

Сергій Аксьонов. Фото з відкритих джерел

"Глава" адміністрації окупантів зазначив, що на даний момент воду активно закачують у водосховища, але канал все одно поступово мелетиме.

"Рівень не падає, поки не йде. Але, очікувано, канал обміліє з часом. Ми вживаємо заходів для того, щоб зараз відхід води зменшити", — заявив Аксьонов.

Варто зазначити, що через Північно-Кримський канал території тимчасово окупованого півострова постачаються прісною водою. Після екоциду, який стався в ніч проти 6 червня через підрив Каховської ТЕС (Херсонська область), є ризик обмілення каналу через неконтрольований викид води вниз за течією.                                                                                                                        

Північно-Кримський канал починається поряд із Новою Каховкою і раніше поповнювався водою з Каховського водосховища на Дніпрі.

Читайте на порталі "Коментарі" — Крим без води три, п'ять, десять років: Олексій Данілов озвучив невтішні наслідки підриву Каховської ГЕС.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни бояться їхати до Криму: попит на оренду житла на півострові впав до рекордного мінімуму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини