Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль відсторонив до 40% російських генералів, але Шойгу залишився на посаді: відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відсторонив до 40% російських генералів, але Шойгу залишився на посаді: відома причина

Шойгу досі залишається на посаді, щоб уникнути дискредитації військово-політичного керівництва країни

11 серпня 2022, 17:26
Поділіться публікацією:

В Росії продовжують відсторонювати від роботи генералів, які мали відношення до війни в Україні, але міністр оборони Сергій Шойгу й далі продовжує працювати на своїй посаді. У Генштабі заявили, що очільник оборонного відомства РФ лишається на посаді, аби уникнути дискредитації військово-політичного керівництва країни. Таку заяву зробив заступника начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу.

Кремль відсторонив до 40% російських генералів, але Шойгу залишився на посаді: відома причина

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу (фото з відкритих джерел)

 Він повідомив, що від роботи відсторонено до 40% генералів і офіцерів через провал планів в Україні, тобто в країні й далі тривають репресії.

"Близько 30-40% генералів та офіцерів, які брали участь у плануванні "спецоперації", відсторонені від виконання службових обов'язків і знаходяться під слідством. Міністр оборони Росії Шойгу і начальник Генштабу Герасимов залишаються на посадах тільки для запобігання дискредитації вищого військово-політичного керівництва", — повідомив Громов.

Олексій Громов повідомив, що очікуються нові кадрові рішення через вибухи на аеродромах "Саки" і "Зябровка" (Білорусь).

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шойгу розповів, як відбувається окупація Донецької області. Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що так звана "спецоперація" в Україні йде за планом і війська РФ продовжують свій поступ у глиб Донецької області, як це і було визначено військовим командуванням. Про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", з посиланням на заяву Шойгу на селекторній нараді 2 серпня. Також Сергій Шойгу похвалився успіхами під час війни проти України. За його словами, окупанти встановили контроль над новими населеними пунктами на Донеччині.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини