Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль відмовився від подальшого наступу в Україні, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відмовився від подальшого наступу в Україні, – ЗМІ

Видання Bloomberg, посилаючись на свої джерела, повідомляє, що Росія відмовилася від подальшого наступу і зосереджується на стримуванні Сил оборони

25 березня 2023, 10:52 comments4744
Поділіться публікацією:

Цієї весни Кремль більше не плануватиме якихось масштабних наступальних операцій. Головне завдання, яке ставить Москва перед своїми військами в Україні – стримати українську армію, завадивши силам оборони України відбити раніше захоплені росіянами території. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі видання "Bloomberg".

Кремль відмовився від подальшого наступу в Україні, – ЗМІ

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, що Росія ухвалила таке рішення після того, як не змогла завоювати значних позицій. І вирішила зосередитися на стримуванні контрнаступу ЗСУ, який, як очікується, незабаром розпочнеться.

Bloomberg з посиланням на джерела пише, що, готуючись до тривалої боротьби, Кремль прагне цього року набрати до 400 000 контрактників, щоб поповнити свої ряди.

За словами цих джерел, масштабна кампанія вербування дозволить Кремлю уникнути ще однієї примусової мобілізації призовників напередодні виборчої кампанії щодо переобрання президента Володимира Путіна.

Заклик минулої осені похитнув громадську довіру та спровокував втечу з країни близько мільйона росіян, — йдеться у матеріалі.

Навіть незважаючи на бойові дії та політичні проблеми, Путін дав зрозуміти, що Росія налаштована на затяжну війну. Він робить ставку на те, що якщо його війська зможуть запобігти черговому прориву ЗСУ найближчим часом, підтримка Києва з боку Заходу ослабне.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи ведеться підготовка до переговорів України та Китаю на найвищому рівні: Володимир Зеленський зняв інтригу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Україна має шанс на наступ лише цього року – що змусить НАТО втрутитися у війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

7575

25 березня 2023, 14:34

Xочeшь бecплатнoго сeкcа с кpасивой и pазвратной незнакoмкoй?! Тыcячи девoк ждут тeбя, без региcтрации и бoтов, без шлюx и pазводил, все анoнимнo и бeсплатнo. Пpосто попpобуй ----- https://e.vg/keks


Новини