Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль створив для війни в Україні штурмовий загін "смертників-гладіаторів": деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль створив для війни в Україні штурмовий загін "смертників-гладіаторів": деталі

До цього підрозділу відбирають людей із високим рівнем фізичної підготовки, досвідом служби у силових структурах, а також ветеранів бойових дій

3 лютого 2024, 13:30
Поділіться публікацією:

У Росії створили із засуджених росіян, завербованих на війну проти України новий штурмовий спеціальний загін "Шторм гладіатор". Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

Кремль створив для війни в Україні штурмовий загін "смертників-гладіаторів": деталі

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

У ЦНС зазначають, йдеться про привілейований напівсекретний батальйон, що складається з кількох сотень засуджених із бойовим досвідом. Зазначається, що цей батальйон названий "гладіаторами" на честь колишнього генерала 58-ї армії із позивним "Спартаком".

Зазначається, що командувач батальйону – засуджений за жорстоке вбивство екс-поліцейський.

"До цього підрозділу відбирають людей з високим рівнем фізичної підготовки, досвідом служби в силових структурах, а також ветеранів бойових дій. Крім цього, на навчальному полігоні "гладіаторів" тренують, зокрема, колишні "вагнерівці" та кадировці з підрозділу СОБР "Ахмата" , що є складовою Росгвардії", — повідомляють у ЦНС.

Варто зазначити, що в Росії не припиняється прихована мобілізація, йдеться про десятки тисяч людей на місяць. Російська влада зараз утрималася від нової публічної хвилі масової мобілізації, зокрема через те, що бояться певного громадського обурення. Нещодавно українська розвідка розкрила масштаби мобілізації у Росії. Щодня до лав Збройних сил РФ приходить близько 1000-1100 чоловік, тобто близько 30 тисяч на місяць.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна вступила у лютий із вкрай складною ситуацією на фронті. На фоні зниження нашої підтримки з боку Заходу російська окупаційна армія посилила наступальні дії. Противник тисне на Лимано-Куп'янському напрямку, продовжує масовані атаки на Донеччині. Російський диктатор Володимир Путін мріє про нові завоювання, а Україна – про різке збільшення допомоги з боку партнерів, що дозволить нам як мінімум вирівняти ситуацію. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" своїми очікуваннями від чергового воєнного лютого.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини