Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль розуміє, що наступного літа РФ не буде: як хоче врятувати ситуацію за рахунок України
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль розуміє, що наступного літа РФ не буде: як хоче врятувати ситуацію за рахунок України

В РФ насправді все погано і з економікою, і з веденням війни, щоб врятувати ситуацію їй потрібна негайна капітуляція України

5 вересня 2024, 09:46 comments5774
Поділіться публікацією:

Для Росії, яку всі знають – з її надуванням щік, обіцянками повторити, погрозами та імперським хамством це було останнє літо, вважає військовий, політолог Кирило Сазонов. На його думку, через рік колишньої пихи не буде, а реальної величі там і не було.

Кремль розуміє, що наступного літа РФ не буде: як хоче врятувати ситуацію за рахунок України

Війна в Україні

"Фальшиву позолоту Україна стерла з них, як грим із поганого актора. Напильніком", — вважає військовий.

Саме тому, за його словами, Кремль дуже поспішає, оскільки й сам чудово розуміє весь стан речей.

"Вікно можливостей зачиняється. Війна на виснаження працює лише у контексті "Україна проти Росії". Війна на виснаження лінією "Захід – Росія" Кремлю не під силу. А надійних друзів та союзників немає. І головний партнер Росії Китай виявився (хто міг би подумати?!) активним партнером у цій гомо-парі. Від усіх операцій із порятунку Москви Пекін отримує більше. І у війні на виснаження Росії сам із задоволенням бере участь. Всі суперечки Пекіна із Заходом тут виключно про те, хто і наскільки Росію вичерпає", — заявив Сазонов.

Щоправда, додає військовий, ще є снаряди, але вже лише за рахунок купівлі в КНДР. При цьому він визнає, що РФ все ще має гроші від продажу нафти і газу, але їх стає все менше.

І заманити достатню кількість найманців навіть космічними цінами немає можливості. Тотальна мобілізація та військові рейки з підлітками біля верстата? Збіжать хтось зможе. Опиратимуться, саботуватимуть, здаватимуться в полон. Як було під час Першої та на початку Другої світових воєн", — упевнений військовий.

Він підкреслює, що економіка Росії падає, санкції поступово душать, союзники нахабніші і жадібніші, а противник тільки поступово закручує гайки. При цьому українські дрони летять російськими НПЗ, нафтобазами, складами та інфраструктурою. Потім, додав військовий, полетять ракети. У небі F-16.

"Нічого не станеться миттєво. Але гниття неминуче вб'є цей організм", — додав Сазонов.

За його словами, Росія розуміє, що від краху її врятувала б швидка і переконлива перемога на фронті.

"Капітуляція України та смирення Заходу. Але шанси на це примарні. І вибори в США за будь-якого результату не покращать становище Кремля. Зрадників та ненадійних буде дедалі більше. Табакерки дедалі ближче до голови. Страх, недовіра, агонія. Нема варіантів. Нема союзників на перспективу. Є певний запас техніки, боєприпасів та грошей", — каже військовий.

Він додає, що поки в сумі Росія має час, але його стає все менше і менше.

"Наступного літа цієї Росії вже не буде. Навіть при найоптимістичніших сценаріях і неймовірному успіху видовище обіцяє бути жалюгідним", — підсумував Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що всі учасники війни в Україні вже "здали карти", тому потрібно спостерігати за розвитком ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини