Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль роздратований рівнем підтримки Путіна у захоплених регіонах: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль роздратований рівнем підтримки Путіна у захоплених регіонах: що відомо

Більшість мешканців окупованих територій збираються проігнорувати "вибори" президента РФ

13 березня 2024, 00:05 comments1055
Поділіться публікацією:

Російські загарбники проводять активну дезінформаційну кампанію проти місцевого населення півдня України з метою збільшити кількість лояльно налаштованих мешканців тимчасово окупованих територій до ворога.

Кремль роздратований рівнем підтримки Путіна у захоплених регіонах: що відомо

У РФ цього тижня стартують "вибори" Путіна. Фото з відкритих джерел

Однак, як відзначає Центр національного спротиву, на тлі всіх намагань окупантів змінити поведінку своєї цільової аудиторії, переважна більшість населення окупованого регіону не підтримує дії ворога та продовжує ухилятися від оформлення російських документів. 

Зазначається, що, згідно з оцінками Кремля, близько 70% місцевих мешканців намагаються ухилитися від участі у незаконних так званих "виборах" президента РФ на захоплених територіях України.

Крім цього, відзначає Центр спротиву, близько 60% жителів окупованого півдня України займають вичікувальну позицію та сподіваються, що ЗСУ деокупують регіон.

Раніше портал "Коментарі" писав, що урядовий законопроєкт про мобілізацію фактично дозволить мобілізувати 18-річних юнаків попри те, що призовний вік зараз становить 27 років і може бути зменшений до 25 років, розповів адвокат Роман Сімутін. Законопроєктом передбачена обов’язкова базова військова підготовка для чоловіків віком 18-25 років. При цьому вказано, що вони мають змогу самостійно обирати рік проходження такої підготовки, до того часу, поки їм не виповниться 24. У законопроєкті в підпункті першому статті 37 вказано, що на військовий облік ставлять призовників віком від 25 років. Проте, уже підпунктом №2 вказано, що на облік ставляться військовозобов’язані, а це ті призовники, що вже пройшли базову загальновійськову підготовку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

resss

13 березня 2024, 00:14

Сумасшедший секс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой секс незабываемым:---- https://use.my/eralis


Новини