Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль перейшов до плану «Б»: ракетні удари протягом останніх днів здаватимуться квіточками
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль перейшов до плану «Б»: ракетні удари протягом останніх днів здаватимуться квіточками

Кремль робить ставку на те, щоб виснажені українці вимагали у влади зупинити війну на будь-яких умовах

4 вересня 2024, 16:14 comments18912
Поділіться публікацією:

За всіма ознаками Кремль перейшов до плану "Б" в Україні, про це повідомив громадський діяч Сергій Наумович.

Кремль перейшов до плану «Б»: ракетні удари протягом останніх днів здаватимуться квіточками

Ракетний удар по Львову

За його словами, цей план полягає у тому, що населення має втомитися психологічно і вимагати у керівництва української держави перемовин, "бо так далі неможна".

"Думаю, треба очікувати такі ж, або більш болючі удари по цивільних обʼєктах, бо на полі бою орки з останніх сил, але без особливого успіху намагаються продемонструвати щось те, що відповідає статусу "другої армії світу". Буде складно і цілком може статися так, що ці нелюдські удари по обʼєктах в Україні, що ми бачили останніми днями, можуть потім здаватися ще лайтовими", — відзначив Наумович.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 3 та 4 вересня Росія влаштувала дві криваві ракетні атаки по Полтаві та Львову. Цілями стали об’єкти цивільної інфраструктури. В результаті цих терористичних ударів багато загиблих та постраждалих. Мова йде за попередніми даними про 60 загиблих.

Втім, експерти прогнозують, що РФ вирішила примусити Україну до миру, завдаючи ракетні удари по цивільній та енергетичній інфраструктурі. Заради цього навіть відмовилася від негласної угоди із США і попросила балістику в Ірану. Путін вважає, що знищення нашої енергетики дозволить йому отримати переговори на своїх умовах. Очевидно, що в генштабі РФ вважають, що складна зима може викликати серйозні проблеми в українському суспільстві. Вони продовжують марити революцією проти влади, яка допоможе їм виграти війну. Що ж як мінімум, це свідчить, що в перемогу на полі бою вони не сильно вірять, говорять експерти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини