Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Цілі ліквідовано": в РФ відзвітували про ракетні обстріли українських міст
commentss НОВИНИ Всі новини

"Цілі ліквідовано": в РФ відзвітували про ракетні обстріли українських міст

Росія завдала ударів по Полтаві та Львову: десятки загиблих, зруйновані будівлі

4 вересня 2024, 14:07 comments5553
Поділіться публікацією:

Росія 3 та 4 вересня завдала масованих ракетних ударів по Полтаві та Львову, внаслідок яких загинуло щонайменше 60 осіб. В офіційній заяві Міністерства оборони Росії прозвучало: "Цілей удару досягнуто. Усі призначені об'єкти уражено". Ця цинічна заява з'явилася після обстрілів, що спричинили значні руйнування в обох містах.                  

"Цілі ліквідовано":  в РФ відзвітували про ракетні обстріли українських міст

Атака на Полтаву і Львів: російські ракети влучають у цивільні об'єкти

У Полтаві російські ракети влучили в навчальний заклад. За твердженнями російської сторони, там нібито перебували "іноземні інструктори", які готували військових спеціалістів для Збройних Сил України.                                                                                        

У Львові, за словами представників російського Міноборони, ціллю обстрілу стало "підприємство військово-промислового комплексу". Проте ракети та безпілотники поцілили в житлові будинки, де на момент атаки перебували мирні мешканці. Серед загиблих — жінки, діти та літні люди. Рятувальні операції тривають.

Раніше “Коментарі” писали, що число загиблих та поранених внаслідок російського удару по навчальному закладу у Полтаві зросло. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій.                                  

Крім того, кількість постраждалих внаслідок ранкового удару по Львову також зросла до 47 осіб, серед них є діти. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Рятувальні роботи на місці тривають безперервно: надзвичайники вже врятували 12 людей, проте 7 осіб загинули, зокрема й діти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини