Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль не вірить у повернення Курської області: встановили новий дедлайн
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль не вірить у повернення Курської області: встановили новий дедлайн

Росія хоче повернути Курську область під свій контроль до 1 лютого 2025 року.

сьогодні, 12:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кремль вирішив встановити нову дату, до якої російська армія має повернути під свій контроль Курську область – 1 лютого 2025 року. Крім дедлайну щодо повернення Курщини, росіяни отримали також завдання створити буферну зону.

Кремль не вірить у повернення Курської області: встановили новий дедлайн

Кремль встановив новий дедлайн для повернення Курської області

Як повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на джерела у Силах оборони, російський диктатор Володимир Путін встановив два дедлайни на Курському напрямку.

"До 1 лютого 2025 року – повернення повного контролю над Курською областю, до 25 лютого – створення так званої буферної зони по інший бік кордону – на територіях України" — йдеться в матеріалі видання.

Раніше Москва дала наказ армії РФ повернути Курську область у жовтні, однак через нездатність відтіснити сили ЗСУ на Курщині у Кремлі вирішили встановити новий дедлайн.

"РБК-Україна" пише, що Росія направила у Курську область 40 тис. солдатів, які мають звільнити російські території від присутності українських сил. Попри те, що росіяни тримали деякі тактичні успіхи в останні тижні на Курщині, ситуація на території РФ динамічна, а населені пункти переходять впродовж доби інколи по кілька разів під контроль України або Росії.

Нагадаємо, що 6 серпня українські військові прорвали російський кордон та увійшли в Курську область. Згодом головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що під контроль України взято близько 100 населених пунктів на Курщині. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США виявили несподіваний вплив боїв у Курській області на війну в Україну.

Також "Коментарі" писали про те, як росіяни створили для себе бетонну пастку в Курській області, яка їх вбиває.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини