Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль має список об'єктів в Україні, які окупанти бомблять ракетами: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль має список об'єктів в Україні, які окупанти бомблять ракетами: подробиці

В Москві визначили об'єкти для ураження ще коли тільки почалась війна

16 лютого 2023, 19:10
Поділіться публікацією:

В кремлівського агресора  наявний  перелік найважливіших об’єктів на території нашої країни, які загарбники намагаються знищити,  спрямувавши на них свої ракети  під час обстрілів.

Кремль має  список  об'єктів в Україні,  які окупанти бомблять ракетами:  подробиці

Кремль обстрілює Україну ракетами (фото з відкритих джерел)

Про це заявив  спікер Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат під час ефіру на телеканалі Еспресо.

Ігнат зокрема повідомив, що  в Москві склали перелік найважливіших об'єктів для знищення ще коли тільки розпочалась війна.

"В агресора є список цілей - це критична інфраструктура, державні, урядові структури, паливно-енергетичний сектор, гідротехнічні споруди, електростанції та транспортна інфраструктура", — наголосив  представник українських Повітряних сил.

За його словами, наші партнери  розуміють, що  аби  запобігти   нападам з повітря,  нашій країні потрібно зміцнити ППО, тому  вони й спрямовують свої зусилля, щоб постачати  в Україну  системи протиповітряної оборони.

"Рамштайн" показав, що Україна отримає потужну зенітно-ракетну зброю, яку зараз опановують наші спеціалісти. Темпи освоєння пришвидшуються настільки, що можуть вийти за графіки", -  повідомив Юрій Ігнат.

При цьому, вночі 16 лютого  загарбники знову запустили по важливих об'єктах  нашої країни свої  БПЛА та ракети. Зокрема,  агресор  спрямував на Україну  32 крилаті ракети повітряного та морського базування. 16 з усієї кількості запущених ракет, були  знищені українськими захисниками.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Європарламент ухвалив нову важливу резолюцію до річниці вторгнення РФ в Україну: що вона означає.До річниці вторгнення Росії  в Україну Європейський парламент прийняв резолюцію. У відомстві закликають дати Україні авіацію, а також підготуватися до переговорів щодо вступу до ЄС.


 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини