Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль буквально волає про паузу у війні: у Зеленського розповіли, які сигнали надходять із Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль буквально волає про паузу у війні: у Зеленського розповіли, які сигнали надходять із Москви

Радник глави Офісу президента вважає, що Росії потрібна пауза у війні для переформатування, накопичення військ

13 січня 2024, 08:40 comments3975
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у себе в Телеграм розповів про два головні меседжі, які Росія активно розповсюджує в ці дні офіційними та неофіційними каналами.

Кремль буквально волає про паузу у війні: у Зеленського розповіли, які сигнали надходять із Москви

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Подоляк зазначив, що перший меседж – вимога до всіх "негайно розпочати переговори про перемир'я", "змусіть Україну відмовитися від опору", а другий – повернення до вкрай неадекватних загроз застосувати ядерну зброю, яку прямо на камеру висловлює екс-президент, заступник голови Ради Безпеки РФ Медведєв.

"Не говоритимемо про очевидну психічну неадекватність авторів такої "дипломатичної стратегії". Також не даватимемо оцінку суб’єктності самого Медведєва. Відзначимо очевидну слабкість, істеричність, бажання отримати передишку, які проглядаються в цих російських повідомленнях. Давайте об’єктивно. Попри все економіка РФ усе-таки зазнає суттєвих втрат від санкційного тиску, і це не дає змоги продовжувати фінансування війни в достатньому для такої інтенсивності обсязі; інфраструктура великої кількості російських регіонів стрімко руйнується зсередини; армія зазнає величезних втрат", — написав Михайло Подоляк.

Радник голови ОП зазначає, що "Кремль буквально волає: "Дайте нам паузу, зупиніть тиск, ми хочемо переформатування, накопичення". Для України та її союзників це знак дієвого ефекту, які мають опір ЗСУ та західні санкції. У цей критичний момент удари по окупантам і економічні обмеження треба лише посилювати, це єдина дорога до миру, все інше – шлях до масштабування війни, переконаний радник.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський визнав, що Україна не може широко просунутися на фронті: яка головна причина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини