Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль більше не бачить мирної угоди з Україною, щоб припинити війну: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль більше не бачить мирної угоди з Україною, щоб припинити війну: подробиці

Москва очікує затяжної війни з Україною

22 серпня 2022, 17:34 comments2752
Поділіться публікацією:

У Москві більше не бачать можливості, аби завдяки дипломатичним рішенням припинити війну. Саме тому там готуються до тривалого конфлікту. Таку заяву зробив постійний представник Росії при ООН у Женеві Геннадій Гатілов, пише Financial Times.

Кремль більше не бачить мирної угоди з Україною, щоб припинити війну: подробиці

У РФ відкинули можливість мирних переговорів (фото з відкритих джерел)

Гатілов заявив, що прямих перегорів між президентом України Володимиром Зеленським та президентом РФ Путіним не буде. Також кремлівський політик повідомив, що нібито  США та інші країни НАТО тиснуть на Україну, аби вона вийшла з переговорів.

"Зараз я не бачу можливості для дипломатичних контактів. І чим більше триватиме конфлікт, тим складніше буде знайти дипломатичне вирішення", — повідомив Гатілов.

Кремлівський представник відкинув  роль ООН як посередника між Києвом та Москвою, знову звинувативши організацію в "політизації" війни, та, поставив під сумнів її авторитет.

"Я думаю, що [угода про зерно] є єдиним прикладом того, що вони зіграли практичну роль у спробі стати посередником.  Світ змінився, і ООН ніколи не буде такою, якою була раніше", — заявив Гатілов.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чи вдасться РФ захопити нові території – чого чекати на фронті. Йде 180-й день від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну. Інститут вивчення війни (ISW) у новому зведенні повідомив, що росіяни не зможуть захопити більше територій у найближчі місяці, оскільки у них не вистачає ресурсу. Політтехнолог, співзасновник Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький зазначає, що війна стала більш позиційною.На думку експерта, до зими чи російська, чи українська сторона виявлять ініціативу.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини