Костюм літній польовий тепер матимуть у своєму гардеробі українські жінки-військовослужбовці, - Маляр

Костюм літній польовий впроваджують в Україні для жінок-військовослужбовців. Про це на сторінці у телеграм, заявила заступниця Міністра оборони України – Ганна Маляр, пишуть «Коментарі»

"У Збройних Силах Україна завжди були парадна і повсякденна жіноча форма. Змінювались зразки. Зараз жінки-військовослужбовці носять форму зразки якої затверджені наказом МОУ та Правилами носіння визначених наказом МОУ", - написала Маляр.

Раніше, про такий одяг, українським жінкам-військовослужбовцям можна було лише мріяти.

"Не було польової жіночої форми", - зазначила Ганна Маляр.

Тепер же, перебуваючи на фронті, українські захисниці матимуть змогу обирати з поміж декількох варіантів спеціального одягу. У їх розпорядженні буде як повсякденна, так і парадна форма. Приблизний її дизайн уже розробили.

"На даний час триває робота щодо впровадження костюма літнього польового для військовослужбовців-жінок",- резюмує заступниця Міністра оборони України.

Про всі наступні етапи роботи можна буде дізнатися на сайті Міноборони, підсумувала Маляр.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що західні танки - в Україні: яка техніка вже є і яка ще буде. Близько двох тисяч українських військових пройшли вишколи та готові воювати іноземною бронетехнікою.
Нагадаємо, "Коментарі" писали, що ще одна країна повідомила, що танки Leopard доставлені в Україну. Португалія виконала обіцянку і відправила танки Leopard 2A6 до України. Згідно з повідомленнями міністерства оборони танки вже знаходяться в Україні.
Читайте також на сайті "Коментарі", Вашингтон продовжує залишатися найголовнішим партнером України у війні проти Росії. Так, США включили до нового пакету військової допомоги необхідне Україні озброєння. Як повідомляє видання "Коментарі", про це під час звернення до українців заявив президент України Володимир Зеленський.