Головна Новини Суспільство Війна з Росією Контрнаступ ЗСУ зробив свою справу – окупанти ставлять «референдум» на паузу
commentss НОВИНИ Всі новини

Контрнаступ ЗСУ зробив свою справу – окупанти ставлять «референдум» на паузу

Колаборант Стремоусов заявив, що Херсонська область готова до псевдореферендуму, але через бої, що продовжуються, поки не буде його проводити

5 вересня 2022, 14:42
Поділіться публікацією:

Все літо, призначені окупантами "владою" Херсонщини, колаборанти робили заяви про те, що підготовка до так званого "референдуму" про входження захоплених росіянами областей до складу РФ йде повним ходом і ніщо не завадить проведенню "волевиявлення" людей. І ось сьогодні колаборант і представник окупаційної "влади" Кирило Стремоусов заявив, що Херсонська область готова до псевдореферендуму, але через "ситуацію з безпекою" було взято паузу. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство ТАРС.                                                                                                

Контрнаступ ЗСУ зробив свою справу – окупанти ставлять «референдум» на паузу

Херсонська область. Фото: з відкритих джерел

При цьому колаборант заявив, що погрози віце-прем'єра України Ірини Верещук про покарання для учасників референдуму не завадять його проведенню в Херсонській області.                                                                                         

Кирило Стремоусов зазначив, що жителі Херсонської області готові брати участь у так званому "референдумі", бо для себе вже визначилися, що хочуть увійти до складу Росії та мати надійний захист.

"Ми підготувалися до голосування, ми хотіли вже провести референдум найближчим часом, але через всі ті події, які відбулися зараз, я думаю, що поки ми зробимо паузу. Це буде зрозуміло практично, тому що ми не біжимо вперед і основне завдання виконуємо – нагодувати населення, убезпечити населення", – заявив Стремоусов, уже мовивши в ефірі телеканалу "Росія-1".

Читайте на порталі "Коментарі" — президент України прямо натякнув на звільненні Криму: коли це може статися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини