Головна Новини Суспільство Війна з Росією Контрнаступ ЗСУ: відео військового зібрало мільйони переглядів
commentss НОВИНИ Всі новини

Контрнаступ ЗСУ: відео військового зібрало мільйони переглядів

Валерій Маркус показав, як ЗСУ йдуть вперед

2 липня 2023, 22:55 comments6381
Поділіться публікацією:








Один з  військових  47 окремої механізованої бригади "Магура" Валерій Маркус оприлюднив повний відеоролик, відзнятий під час  штурму позицій російських загарбників, за яке він "отримав по шапці від "Залужного", бо був в бою  без каски. Про життя воїнів ЗСУ  інформує "Телеграф".

Контрнаступ ЗСУ: відео військового зібрало мільйони переглядів

Валерій Маркус (фото з відкритих джерел)

Відеоролик, виставлений  на каналі Валерія  Маркуса названо  так  "47-ма ОМБр "Маґура" прориває оборону росіян на півдні", ці події реально відбувались на оприлюднених кадрах.  За 22 години відеоролик  набрав майже  2 мільйонів переглядів. Саме тут можна спостерігати  як нелегко  доводиться українським захисникам, щоб в період наступу  звільнити українську  територію.

Кадри з нашоломної  камери командира, зокрема, зафільмували: як працює артилерія,  бої з перестрілкою, захоплення полонених, нічні "вилазки" та трофеї українських військових –захоплена  російська техніка.

"У цьому відео сконцентровані події двох діб штурмових дій. Дві роти росіян втекли зі своїх позицій", — говориться в  інформації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський назвав два фактори, які уповільнили контрнаступ ЗСУ. Зараз український контрнаступ йде, але він далекий від тих темпів, які хотілося б бачити не лише західним союзникам, а й самим українцям. Це відбувається тому, що ризикувати життям військових командування не збирається. Для України її люди – головна цінність та пріоритет. Таку заяву президент Володимир Зеленський зробив під час інтерв'ю іспанському виданню "El Mundo". Якщо ж говорити про те, чому контрнаступ запізнився за термінами, то, за словами глави української держави, тут є два чинники. Перший – це погані погодні умови. Другий чинник – це невчасне постачання обіцяного озброєння від союзників.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини