Головна Новини Суспільство Війна з Росією Контрнаступ ЗСУ: стало відомо, наскільки вглиб до противника, просунулися Сили оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Контрнаступ ЗСУ: стало відомо, наскільки вглиб до противника, просунулися Сили оборони

ЗСУ продовжують виганяти ворога з української землі. В ході здійснення наступальних операцій, наше військо вже звільнило від окупантів, понад 100 кілометрів квадратних України. Успіхи Сил оборони, добре видно за останні сім днів

15 червня 2023, 14:35
Поділіться публікацією:

Про це під час брифінгу, повідомили заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України бригадний генерал Олексій Громов та заступниця міністра оборони України Ганни Маляр, пишуть "Коментарі".

Контрнаступ ЗСУ: стало відомо, наскільки вглиб до противника, просунулися Сили оборони

Наскільки просунулися ЗСУ на фронті. Фото з відкритих джерел

"Протягом останнього тижня наші війська просунулись в глибину противника до 3 км в районі населеного пункту Мала Токмачка та до 7 км південніше від Великої Новосілки. Звільнено 7 населених пунктів у Донецькій та Запорізькій областях", — наголосив Громов.

При цьому Громов додав що ЗСУ, потужною обороною, не дають росіянам заволодіти Мар'їнкою та оточити Авдіївку.

 За словами ж заступниці міністра оброни України Ганни Маляр, на півдні країни, відбувається поступове просування наших військових. Проте, там тривають інтенсивні бої.

"Ворог здійснює потужний опір. Там Збройні сили стикаються з суцільним мінуванням полів. Там ми стикаємося з використанням дронів-камікадзе, з інтенсивними обстрілами", — зауважила Маляр.

Водночас, ворог як і ми, здійснює наступальні та оборонні дії, підкреслила заступниця міністра оборони України.

"Не квапимо час. Дотримуємось інформаційної дисципліни і даємо нашим воїнам можливість робити неприємні сюрпризи ворогу. Наші мужні захисники і захисниці продовжують демонструвати надзвичайну хоробрість і поступово просуватись вперед на найскладніших рубежах", — підсумувала Маляр.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Подоляк назвав ймовірну дату закінчення війни. Радник голови ОП Михайло Подоляк вказав на дату, коли закінчиться війна в Україні та розповів про статус Путіна у міжнародній політиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини