Головна Новини Суспільство Війна з Росією Комаровський закликав зберігати людське життя та поступитись територіями
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський закликав зберігати людське життя та поступитись територіями

Лікар Євген Комаровський висловився за необхідне поступитись територіями у війні в Україні, щоб зберегти життя людей.

4 грудня 2023, 12:33 comments1509
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Відомий український педіатр і кандидат медичних наук Євген Комаровський закликав визначитись щодо війни в Україні. За словами Комаровського слід поставити питання, що є головне для України – "українці чи квадратні метри".

Комаровський закликав зберігати людське життя та поступитись територіями

Лікар Євген Комаровський. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю з Олександром Шелестом педіатр Євген Комаровський зробив різку заяву вказуючи, що слід ухвалити рішення щодо війни в Україні.

"Що головне в Україні? Українці чи квадратні метри? Для того, щоб "план лікування" скласти, треба зрозуміти, яка у нас мета: збереження життя або збереження "кінцівок"?", — наголосив лікар Комаровський.

За словами педіатра люди, які керують державою повинні "покласти на себе цей хрест" та ухвалити відповідні рішення, які, за словами Комаровського потрібно озвучувати.

"Нехай ціною втрати "кінцівок". Або ми ризикнемо, збережемо "кінцівки", потім втратимо життя... якщо для нас головне збереження "кінцівок" — вперед, давайте тоді мобілізовувати все, що ворушиться", — говорить Комаровський та вказує, що для нього особисто головним є "людське життя".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що петиція про мобілізацію депутатів набрала необхідну кількість голосів. Тепер її має розглянути президент України Володимир Зеленський.

Також "Коментарі" писали, що українці назвали головну причину, яка зупиняє їх від мобілізації. Згідно з опитуванням виявилось, що більшість українців відчувають страх за своє життя. Крім цього серед інших причин вказані: страх перед травмами; невпевненість, що держава забезпечить сім'ю у випадку смерті; страх невідомості; некомпетентність командирів та інше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 грудня 2023, 13:22

Божевільному м'яснику самопроголошеному Фюреру марно щось доводити він як Пол Пот до останнього українця. Разом з маразмом Байденом вони тягнуть Україну у прірву щоб не визнати своєї поразки і дурості. Достатньо подивитись на поведінку місцевої і не тільки влади, щоб зрозуміти що вони живуть в іншій реальності де ніхто не збирається воювати і не бачить в цьому необхідності. Тільки божевільний біснуватий Фюрер прагне продовжувати за будь-яку ціну. Розум повернеться після виборів у США.


Новини