Головна Новини Суспільство Війна з Росією Командування знову "кинуло" окупантів: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Командування знову "кинуло" окупантів: що сталося

Російські загарбники не отримали винагороду за голосування за Путіна

20 березня 2024, 21:59
Поділіться публікацією:

Особовий склад ЗС РФ незадоволений тим, що керівництво не виконало обіцянку надати додатковий вихідний день за участь в голосуванні на виборах за російського диктатора Володимира Путіна.

Командування знову "кинуло" окупантів: що сталося

Окупантів не віддячили за участь у виборах. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, ворог пообіцяв своїм комбатантам, що за участь в голосуванні їм дадуть додатковий вихідний день. Проте, за інформацією Центру спротиву, після завершення виборів окупантам ніяких вихідних не надали.

Також повідомляється, що окупантам пообіцяли виплатити “президентські виплати”. Однак загарбники не отримали фінансову винагороду, оскільки Кремль не рахується з думкою своїх рабів, використовуючи їх як ресурс.

Центр національного спротиву пообіцяв, що кожен окупант отримає вічний вихідний від Сил оборони України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна не буде вести мирні переговори з Росією, оскільки РФ – країна-терорист, а з терористами не розмовляють, їх знищують, заявив секретар РНБО Олексій Данілов. Секретар РНБО додав, що усі цивілізовані країни світу повинні вслід за Україною визнати РФ країною-терористом. "Які з Росією мирні переговори, якщо ця країна — агресор? Це країна-терорист. З терористами у сучасному світі ніхто не розмовляє. Їх просто беруть і знищують", — заявив Данілов.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Польщі Анджей Дуда заявив, що найближчим часом Росія може відновити свій військовий потенціал, щоби вже у 2026 році напасти на країни НАТО. Президент Польщі вважає, що через загрозу з боку Росії НАТО має збільшити необхідний поріг витрат країн на оборону з 2% до 3% ВВП.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини