Головна Новини Суспільство Війна з Росією Командир "Азова" вказав на помилку України й пояснив, як відбитися від росіян в Авдіївці
commentss НОВИНИ Всі новини

Командир "Азова" вказав на помилку України й пояснив, як відбитися від росіян в Авдіївці

Богдан Кротевич заявив, що важлива не кількість зброї й техніки, а те, як вона використовується

15 лютого 2024, 21:15
Поділіться публікацією:

Український  офіцер, перший заступник командира полку спеціального призначення Азов Богдан "Тавр" Кротевич з емоціями  коментує ситуацію  біля  міста  Авдіївка  та пояснює, як потрібно  воювати з  російськими  загарбниками.

Командир "Азова" вказав на помилку України й пояснив, як відбитися від росіян в Авдіївці

Богдан Кротевич (фото з відкритих джерел)

"Не можна битися лоб в лоб з армією Росії. Та й взагалі, з будь-якою армією, як п'яні алкаші обмінюватися прямими ударами — це нерозумно. Чому ми постійно впираємося в одну й ту саму помилку?!", — написав "Тавр" в  Telegram.

Кротевич   переконаний, що   нашу країну  порятує не технологічний прогрес. Адже зараз важлива не кількість зброї й техніки, а та обставина, як її  використовують.

"Маневри принесуть перемогу. Не наступи на п'ять ліній оборони в лобову, не закидання бригадами напрямку основного удару противника! Їх більше, розумієте? Маневр — удар у фланг. Я писав про це ще в січні 23 року. Висновків не зроблено. Може я дурень, але битимуся головою в цю непробивну стіну, поки не проб'ю", — продовжив військовий.

Як він продовжив, мова йде про життя людей та існування нашої  країни. Тому "Тавр" детально розповідає на прикладі Авдіївки, як потрібно  воювати на лінії  фронту.

"Пишу прямо — обріжте наступальні сили противника з флангу! Усі штурмові та механізовані підрозділи якісніше проведуть наступальні дії на напрямку, де противник не очікує, аніж страждатимуть під постійними обстрілами, не маючи змоги взагалі нічого зробити, окрім як просто затримати час", — зазначив  офіцер.

"Сунь-цзи перечитайте, Клаузевіца там, згадайте, що монголи зробили з китайською стіною, а німці — з лінією Мажино! Малюю прямо схеми по Авдіївці, бо прямі натяки ніхто не розуміє! Я хочу, щоб мої друзі дожили до перемоги, і я хочу цієї перемоги! Може, нарешті й ви захочете її досягти!", — емоційно висловивсь  "Тавр".

Командир ”Азова” вказав на помилку України й пояснив, як відбитися від росіян в Авдіївці - фото 2
Командир ”Азова” вказав на помилку України й пояснив, як відбитися від росіян в Авдіївці - фото 3
Командир ”Азова” вказав на помилку України й пояснив, як відбитися від росіян в Авдіївці - фото 4

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи справді Авдіївку утримують із останніх сил

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини