Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді Авдіївку утримують із останніх сил: у 3-й окремій штурмовій зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді Авдіївку утримують із останніх сил: у 3-й окремій штурмовій зробили заяву

3-ту окрему штурмову бригаду переведено до Авдіївки

15 лютого 2024, 10:44 comments1226
Поділіться публікацією:

Третя окрема штурмова бригада підтвердила, що була терміново передислокована для посилення українських військ у районі Авдіївки. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідне повідомлення бригади з'явилося в Telegram.

Чи справді Авдіївку утримують із останніх сил: у 3-й окремій штурмовій зробили заяву

Авдіївка. Фото: з відкритих джерел

"Ситуація у місті на момент заходу бригади надзвичайно критична", — йдеться у повідомленні бригади у Telegram.

Зазначається, що окремі батальйони 3-ї ОШБр провели рейд у захоплені росіянами райони Авдіївки. Сили противника з їхньої відрізку становлять орієнтовно 7 бригад.

"Наші бійці демонструють безпрецедентний героїзм. Ми змушені воювати на 360 градусів проти нових і нових бригад, які заводить противник", — заявив командир 3-ї ОШБр Андрій Білецький.

Також у бригаді повідомили, що за період перебування на Авдіївському напрямку двом бригадам збройних сил Росії було завдано критичної поразки.                                                                    

"Про точні втрати противника в особовому складі та техніці буде повідомлено згодом після підтвердження необхідних даних. Водночас, об'єктивна ситуація в Авдіївці залишається загрозливою та нестабільною. Ворог продовжує активну ротацію своїх військ та перекидає у місто нові сили та засоби", — додали у бригаді.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у безвітряну літну погоду в небо над Авдіївкою на Донеччині стоїть гул від сотень FPV-дронів, які сьогодні є головною зброєю України. Поряд із дронами-бомбардувальниками вони є "найбільш використовуваною, точною та ефективною зброєю цього періоду". Про це пише Forbes.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ab3army/3650
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини