Головна Новини Суспільство Війна з Росією Колишній нардеп Держдуми РФ назвав головне завдання російських добровольців у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній нардеп Держдуми РФ назвав головне завдання російських добровольців у Росії

Російські повстанці намагаються звільнити територію РФ, повалити режим Путіна та встановити нову структуру влади у країні.

26 березня 2024, 08:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ексдепутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов заявив, що головне завдання російських повстанців це знищення режиму Путіна в Росії та встановлення нової влади. За словами Пономарьова, російські добровольці хочуть звільнити території РФ та утримувати її.

Колишній нардеп Держдуми РФ назвав головне завдання російських добровольців у Росії

Російський політик Ілля Пономарьов. Фото з відкритих джерел

Колишній нардеп Держдуми РФ зазначив, що російські добровольці з РДК, РЛС та Сибірського батальйону продовжують вести активні та важкі бойові дії на території Росії. За словами Пономарьова, попри втрати повстанці будуть йти до своїх цілей.

"Втім, ми будемо продовжувати досягати своїх цілей. Наша програма максимум — звільнити певну частину території й утримувати її", — сказав Ілля Пономарьов.

Політик також розповів про головну мету російських добровольців.

"Ми хочемо знищити путінський режим. Ми не хочемо знищити окрему частину території РФ й потім обмінювати її. Наша мета — знищення режиму й встановлення нової структури влади", — пояснив Пономарьов.

Ілля Пономарьов – російський політик, депутат Держдуми РФ 5-го і 6-го скликань. Під час голосування у Держдумі Росії у 2014 році був єдиним з 450 депутатів, який проголосував проти Анексії Криму. З 2019 року має громадянство України та володіє українською мовою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські повстанці наблизились до ядерного сховища у РФ.

Також "Коментарі" писали, що у Росії відреагували на прорив кордону РФ російськими добровольцями з легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу та Сибірського батальйону. Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що російські повстанці, які намагаються повалити режим Путіна, це терористична діяльність України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини