Головна Новини Суспільство Війна з Росією Колишній командир "Азова" розповів про наслідки відходу ЗСУ з Соледару
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній командир "Азова" розповів про наслідки відходу ЗСУ з Соледару

Максим Жорін зазначив, що нічого хорошого в цьому немає

29 січня 2023, 21:45 comments6011
Поділіться публікацією:

Екскомандир  військового формування "Азов" Максим Жорін прокоментував ситуацію зі втратою міста Соледар в Донецькому регіоні.  Український військовослужбовець пояснив те, що  українські військові відступили  з цього населеного пункту,  не призведе  пізніше до того, що може виникнути  критична ситуація.

Колишній командир "Азова" розповів про наслідки відходу ЗСУ з Соледару

Бої за Соледар (фото з відкритих джерел)

"Ніякої критичної ситуації в цьому дійсно немає. Безумовно, це погано, ворог став на крок ближче до спроб тактичного охоплення Бахмута. Але це суттєво на ситуацію не вплинуло. Але, безумовно, нічого хорошого в цьому немає", -  наголосив  колишній командир  "Азову", відповідаючи на запитання  представників "NV".

Як він стверджує, інше важливе місто — Бахмут повністю контролюють українські військові – логістика  діє, військові формування  мають в результаті необхідне забезпечення, також при потребі можливо організувати шляхи подальшої евакуації.

"Місцеві можуть заїжджати і їхати. Тобто місто все одно контрольоване", — резюмував військовий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  з'явилися супутникові фото Соледару до і після російської агресії. Останні кілька тижнів поблизу Соледару та інших кількох міст України тривають запеклі бої. Супутникові знімки показали жахливі наслідки російської агресії.Опубліковані супутникові знімки з різним періодом до російських військових дій і після показали зруйновані будинки, школи, дороги, поля з великою кількістю вирв від снарядів. На знімку від Maxar показано липень 2021 року, коли про майбутнє повномасштабне вторгнення ніхто й не думав, та його наслідки станом на 10 січня 2023 року. На зображені видно зруйновані сільськогосподарські споруди.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини