Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли закінчиться війна в Україні: скільки українців вірять у перемогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли закінчиться війна в Україні: скільки українців вірять у перемогу

Опитування Центру Разумкова показало, скільки українців вірять у перемогу України та вказали, якою вона буде.

26 червня 2024, 14:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

80% українців вірять у перемогу України у війні проти Росії. Протилежної думки дотримається 12% опитаних. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дослідження соціологічної служби Центру Разумкова.

Коли закінчиться війна в Україні: скільки українців вірять у перемогу

Опитування Центру Разумкова про перемогу України. Фото з відкритих джерел

Результати опитування за червень 2024 року показали, що 80% українців вірять у перемогу України. Найбільший відсоток тих, хто вірить у перемогу України знаходяться на заході та центрі – по 84%. На півдні вірять в перемогу 79%, а найменше на сході – 65%.

Не вірять у перемогу України 12% опитаних. Найменший показник невіри у центральному регіоні – 9%, а найвищий на сході – 18%.

Також Центр Разумкова запитав українців, коли на їх думку, закінчиться війна перемогою України. 38% опитаних, вважають, що перемогу Україні настане за 1-2 року, 15% обрали варіант у межах 3-5 років, а 5% — більше ніж 5 років. Лише 1% вважає, що перемога настане "навряд чи за мого життя"

У питання, що українці вважатимуть перемогою, 42% назвало виведення російських військ та відновлення територій України станом на січень 2014 року. 17,5% назвали перемогою розпад Росії, а 14% вважають повернення до стану лютого 2022 року. 8% перемогою вважатимуть деокупацію України, однак без Криму, а ще 8% вказали, на припиненні вогню, навіть, якщо армія РФ залишиться на окупованих територіях, які захопила.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про опитування, яке показало, чи готові українці продовжувати битися проти Росії.

Також "Коментарі" писали про те, скільки українців вважає, що Україна ніколи не стане частиною Європейського Союзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

26 червня 2024, 13:55

Все кто верят в победу наверно все заграницей.Или это так же 80% проголосованных за Лукашенко.

Ігор

26 червня 2024, 13:47

Реформами можна було все змінити. Тепер війну закінчать республіканці. Нацисти однієї з невдалих країн настільки звикли нахабно і зневажливо відноситись один до одного, що вирішили вийти на міжнародну арену. Як з зерном у Європу. Але на шляху стала величезна, багатонаціональна країна. На тисячі кілометрів сотні націй об'єднались щоб дати по зубах нахабним losers. Це не випадковість, а непереможність.


Новини