Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли закінчиться війна в Україні: прогноз генерала США
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз генерала США

Війна закінчиться лише тоді, коли Кремль зрозуміє, що не зможе перемогти

29 червня 2024, 20:47 comments2625
Поділіться публікацією:

Колишній командувач армії США в Європі, американський генерал Веслі Кларк заявив, що війна в Україні закінчиться тоді, коли російський диктатор Володимир Путін зрозуміє, що не може перемогти та утримувати окуповані території.

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз генерала США

РФ наразі не планує згортати бойові дії. Фото з відкритих джерел

"Ця війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що він не може перемогти і не може утримати частини України, які, як він стверджує, є частиною Росії. Ось як має закінчитися ця війна. Часто чуємо, що вона має закінчитися дипломатичним врегулюванням, адже всі війни зазвичай закінчуються якоюсь письмовою угодою. Але питання в тому, що ляже в основу цієї угоди? Основою для неї мають бути результати української концепції витіснення росіян, вимоги, які ця концепція породжує, та рішучість їх виконати в процесі реалізації плану. Як тільки це почне відбуватися, Путіна можна буде подолати", — сказав Веслі Кларк.

Американський генерал переконаний, що Путін не застосує ядерну зброю навіть, коли буде програвати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до кінця цього року російська армія планує захопити весь Донбас, вважає офіцер ЗСУ Микола Мельник. Військовослужбовець переконаний, що у ворога нічого не вийде, однак наступальні дії він продовжить. "Але при негативному сценарії стерти Торецький укріпрайон та нав'язати нам бої за Покровськ чи Костянтинівку, противнику під силу, зважаючи на динаміку, яку демонструють українська та ворожа армії", — наголосив Микола Мельник.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що спікер Палати представників США та член Республіканської партії Майк Джонсон закликав відправити Джо Байдена у відставку. Він наголосив, що потрібно застосувати 25 поправку до Конституції США, яка передбачає відставку глави держави у випадку його недієздатності. "Наші суперники бачать слабкість у Білому домі, як і всі ми. Я кажу це без задоволення. Я думаю, ситуація дуже небезпечна. Я б просив членів кабінету зазирнути у свої серця", — сказав Майк Джонсон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 червня 2024, 21:30

Скільки ж Україні коштують всі ці розумники зі своїми гороскопами? Якщо їх прогнози не збудуться, вони повернуть гроші?


Новини