Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли закінчиться війна. Нардеп пояснив, що думають з цього приводу Зеленський і Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли закінчиться війна. Нардеп пояснив, що думають з цього приводу Зеленський і Путін

На Заході не обговорюють тему переговорів між Україною та Росією, про це повідомив член української делегації в Парламентській Асамблеї НАТО Роман Грищук, в коментарі Телеграфу. За його словами, мовчать і про терміни закінчення війни

4 березня 2024, 17:35 comments1626
Поділіться публікацією:

Союзники не обговорюють питання проведення переговорів між Україною та Росією, заявив нардеп Роман Грищук. За його словами, принаймні такого не було ні на одній зустрічі, на якій він був присутній.

Коли закінчиться війна. Нардеп пояснив, що думають з цього приводу Зеленський і Путін

Зеленський і Путін

Окрім того, каже народний депутат, нечутно також і розмов про те, коли може закінчиться війна України і Росії. За його словами, на початку бойових дій був популярний мем про "два-три" тижні. Тепер же, відзначає політик, такого немає.

"Жодна людина не скаже, коли закінчиться війна",
— підкреслив Грищук.

При цьому, за його словами, про терміни війни не знають ні президент Володимир Зеленський, ні російський диктатор Володимир Путін. За його словами, на терміни війни впливають багато факторів, а не конкретні люди.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що війну в Україні треба врегулювати дипломатичним шляхом. Для цього, за його словами, він може надати переговорний майданчик. Окрім того, про те, що треба підключати "дипломатію", заявили також і у Словаччині.

Разом з тим, політологи вважають, що зараз Росія не погодиться на ті умови, коли проходили переговори в Стамбулі, адже зараз вона перебуває у сильнішій позиції. У разі перемовин, РФ буде вимагати всі захоплені території. Не виключено, що Кремль захоче, щоби йому віддали також Одеську та Миколаївську області, щоби відрізати Україну від моря.

При цьому військові пояснили, чому неможна навіть допускати думки про те, щоби заморозити конфлікт і піти з Росією на переговори. За їх словами, РФ завжди знищує поневолені народи, і така сам доля може очкувати і на українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 березня 2024, 18:31

Терористичний Ізраїль у стані війни постійно. Чому в Україні, яку узурпували і їдять юдейці, мир повинен настати раніше? Нацизму можна позбутись тільки стороннім втручанням. Як Гитлера Пол Пота ... Доступ до моря і Дунаю ми втратимо дуже швидко. Замість того, щоб займатись розвитком країни і зміцнювати її обороноздатність, перерізати ворогу шлях у Крим - барижна влада займалась зерновим коридором. На це пішло дуже багато сил. Полякам треба розуміти, що вони залишаться єдиним логістичним шляхом. Чи виберуть вони бути власниками у своєму домі, чи віддадуть це під контроль корумпованим юдейським мафіозі? Ду-май-те!!! Програєте - вони і тушками, як Кернес Харковом, вами будуть керувати. Хочете?


Новини