Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли закінчиться активна фаза війни в Україні: військовий експерт дав відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли закінчиться активна фаза війни в Україні: військовий експерт дав відповідь

Військовий експерт прогнозує, що Путін намагатиметься перетягнути конфлікт на наступний рік, намагаючись заморозити його

26 липня 2022, 14:40
Поділіться публікацією:

Виходячи з тієї військової обстановки, яка є на фронті, можна сказати, що Росія вже точно не зможе досягти тактичних та стратегічних цілей, які ставив Кремль перед початком повномасштабного вторгнення. Єдине, на що може розраховувати Путін – це тактичні успіхи, які теж будуть незначними. Українська армія зараз наближається до того етапу, коли вже ВСУ диктуватиму порядок денний на полі бою. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в ефірі проекту Freedom висловив військовий експерт Михайло Самусь.

Коли закінчиться активна фаза війни в Україні: військовий експерт дав відповідь

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Щодо подальшого прогнозу у війні, то експерт вважає, що Путін робитиме все можливе, щоб затягнути конфлікт на наступний рік, спробувати заморозити його, бо вже зрозуміло, що Москва робитиме основний акцент на енергетичній кризі в Європі.

Михайло Самусь вважає, що Путін хоче домогтися того, щоб Німеччина як лідер Європейського Союзу першою відчула економічний колапс, бо німецька економіка повністю базується на енергетиці.                                                                                                     

Експерт вважає, що навесні 2023 року настане той момент, коли Росія буде змушена йти з території України, в тому числі доведеться залишити навіть раніше анексований Крим. Також Самусь вважає, що не буде офіційного оголошення закінчення так званої "спецоперації", просто поступово бойові дії вщухатимуть.

Читайте також на порталі "Коментарі" — газова війна : як відповість ЄС – чого прагне Кремль.

Також видання "Коментарі" писало — рокіровка в силовому блоці: що задумав Зеленський — чому рішення ухвалив саме зараз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини