Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли українські військові повернуть окуповані росіянами землі, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли українські військові повернуть окуповані росіянами землі, - експерт

Якщо ЗСУ отримають обіцяні F-16, українські території можуть бути вільними уже до кінця цього року

30 травня 2023, 10:45
Поділіться публікацією:

Про це в Телеефірі розповів військовий експерт полковник запасу Роман Світан, пишуть "Коментарі".

Коли українські військові повернуть окуповані росіянами землі, - експерт

Коли ЗСУ повернуть українські території. Ілюстративне фото

Раніше американський генерал Марк Міллі зауважив, що деокупація територій української держави – не найближча перспектива. Водночас, Світан висловив свою думку щодо цієї заяви. Експерт спрогнозував, що ЗСУ мають усі шанси вигнати росіян з України до кінця 2023 року.

"Якщо ближньою перспективою оцінювати літній період, літню кампанію-2023 — то так, Марк Міллі однозначно має рацію. За одну кампанію ми точно усі свої землі не звільнимо", — розповів Світан.

Проте, якщо українські військові отримають сучасні західні винищувачі F-16 до осені-зими, це підвищить шанси швидкого закінчення війни з РФ.

"За допомогою F-16  ми виконаємо зачистку території — гірського Криму, Донбасу, до кінця цього року можемо вийти на держкордон. Все залежатиме від того, яка кількість F-16 і яке озброєння для цих F-16 буде нам дістанеться", — резюмував експерт.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Зеленський поговорив з Ердоганом: про що йшлося У розмові з Зеленським Ердоган порушив тему про "зернову угоду" та війну в Україні.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Пошкоджено будинки, офіси, авто – фото наслідків атаки безпілотників на Київщині. До правоохоронних органів надійшло вже понад 50 повідомлень від громадян про пошкодження будинків, квартир, офісних приміщень, магазинів.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те,  — Ракети ATACMS для України: Байден зробив обнадійливу заяву Джо Байден підтвердив, що США дійсно розглядають питання передачі Україні ракет ATACMS. США продовжують розглядати питання про передачу Україні далекобійних ракет ATACMS. Вашингтон надасть Києву все необхідне.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини