Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли українські військові підуть у наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли українські військові підуть у наступ

Військовий експерт спрогнозував потенційну дату контрнаступу Сил оборони

3 березня 2023, 20:41
Поділіться публікацією:

Поки що найближчі місяць-півтора на фронті буде статична ситуація. Вона буде зумовлена саме погодними умовами, але це не означає, що бойові дії зійдуть нанівець. Про це в Телеефірі заявив військовий оглядач, колишній речник Збройних сил України Владислав Селезньов, пишуть "Коментарі".

Коли українські військові підуть у наступ

ЗСУ готують передумови до контрнаступу вже за місяць

“Очевидно, що буквально ще кілька днів і навіть зимові заморозки не врятують поля навколо Бахмута, в принципі, на всій протяжності східного фасаду російсько-українського фронту, від відлиги і бруду. У таких умовах використовувати бронетехніку в полях неможливо. Для переміщення бойової техніки, насамперед танків, необхідні будуть дороги з твердим асфальтовим покриттям. Їх на території східної частини України чимало, але все ж таки недостатньо для того, щоб розгортати бойові підрозділи в повний формат, щоб атакувати цими силами і засобами українські добре укріплені позиції. Відповідно, в таких умовах перевагу матимуть ті сили і засоби, які вестимуть оборонні бої”, — сказав він.

На думку військового оглядача, українські захисники готуються до контрнаступу з середини квітня. Сьогодні українські герої забезпечують передумови для майбутнього контрнаступу, зокрема утримуючи оборону Бахмута.

“І я не просто так згадують дату — середина квітня — коли українська армія повинна буде перейти в контрнаступ, очевидно, що на той час земля просохне і полями знову можна буде користуватися на повну, переміщаючи по них нашу бронетехніку. Ті самі, добре відомі Bradley, Marder, Abrams і Leopard. Тому що в таких умовах бронетехніка вільно переміщатиметься, виконуватиме бойові завдання, розгортатиметься для проведення тих чи інших заходів у бойові порядки. І це хороша новина”, — каже Владислав Селезньов.

На порталі "Коментарі" йшлося про те, що очільник ГУР Міноборони України спрогнозував, що Україна і Росія проведуть вирішальну битву цієї весни, і ця битва стане останньою й призведе до закінчення війни.

Писали "Коментарі" раніше, що у Росії показали кіно про "необхідність програшу у війні". Таким чином готуючи суспільство до припинення бойових дій на території України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — комплексна проблема росармії: Що залишилося від "другої армії" світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини