Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли росіяни "видихнуться": до якого року Путін розраховує залишатися у Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли росіяни "видихнуться": до якого року Путін розраховує залишатися у Кремлі

Путін явно претендує на ще одну каденцію

11 березня 2024, 07:05
Поділіться публікацією:

Питання, яке точно турбує українців, стосується того, коли росіяни "видихнуться" і припинять свій наступ. Друге не менш гостре питання – як довго Путін має намір ще сидіти у кріслі президента РФ, адже саме з його режимом пов'язують наміри продовжувати війну проти України? Портал "Коментарі" вивчив думки експертів, щоб знайти відповіді на ці запитання.

Коли росіяни "видихнуться": до якого року Путін розраховує залишатися у Кремлі

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

У росіян не все добре з мобілізацією

Ветеран російсько-української війни, екс-командир роти батальйону "Айдар" Євген Дикий в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів, що незважаючи на те, що наступ росіян продовжується, у ворога на сьогодні велика проблема з мобілізацією, і десь до квітня загарбники "видихнуться" ", а може, навіть і швидше.

"Вони (росіяни – ред.) вже почали робити облави у місцях, де живуть нелегальні мігранти, і ставлять їх перед вибором – або ви сідаєте до в'язниці за нелегальне перебування в Росії, або підписуєте контракт на "СВО", – розповів Дикий.

При цьому додав, що у Москві за останній місяць уже 350 таких наловили, а це людей на батальйон. Росіяни так вирішують проблему, індусів заманюють і вже є міжнародний скандал, бо виявилося, що низка індусів не знали, що вони підписали, їх змусили підписати якісь папірці російською мовою без перекладача, і так вони опинилися на війні.

За словами Дикого, все це вже не вирішує проблеми, а лише є ознакою істерики.

"Не треба ходити до ворожки, що після того, як відбудеться цей ритуал, і після того, як буде оголошено заздалегідь відомі насправді результати виборів Пу, то вони знімуть табу, і піде масовий "мобілезець", — наголосив Дикий.

За його прогнозами, якщо масова мобілізація відбудеться наприкінці березня, то за чотири місяці, десь у серпні, нових тисяч 300 "мобіків" з'являться на фронті.

Путін дає нам зрозуміти, що він йде не в одну наступну каденцію, а в дві

Політичний експерт Олександр Морозов в ефірі каналу "Еспресо" заявив, що не варто сподіватися, що президент Російської Федерації Володимир Путін залишить свій трон. Він розраховує перебувати при владі ще не один термін. Диктатор планує сидіти у своєму кріслі щонайменше ще два президентські терміни.

Політичний експерт зазначив, що у Росії немає громадянського суспільства, а є лише населення.

"Є населення, і ми можемо говорити про соціальні групи, які, залежно від професій чи місцезнаходження, тепер мають вигоду від путінської війни або щось втрачають, але підібгали хвости і залишаються найбільш лояльними і готові бути такими надалі. Іншими словами, населення у Путіна готове до будь-чого — це фундаментальний фактор", — пояснив експерт.

При цьому він зазначив, що путінський режим вже давно побудував модель управління Росією і наразі впроваджує свої напрацювання на тимчасово окупованих територіях України.

Читайте також на порталі "Коментарі" – що сталося з Україною після перемог у 2022 році: куди поверне війна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини