Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли настане переломний момент у війні: що про це буде свідчити
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли настане переломний момент у війні: що про це буде свідчити

Довгостроковий мир в Україні можливий при падінні режиму Путіна та відмови Росії від імперських наративів.

сьогодні, 10:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський диктатор Володимир Путіна та його оточення вірять, що можуть придушити волю українців та західних партнерів, тому продовжують війну в Україні. Однак, коли вони зрозуміють, що цього не станеться, Росія піде шляхом занепаду, стверджує колишній прем'єр Швеції Карл Більдт.

Коли настане переломний момент у війні: що про це буде свідчити

Війна в Україні. Фото з відкритих джерел

Експрем'єр Швеції Карл Більдт опублікував статтю в The Kyiv Independent, де проаналізував, коли може настати переломний момент у війні. За його словами, Путін має чітку мету знищення України, як незалежної країни, однак Захід нарощує допомогу, а український народ не втрачає волю до перемоги у війні. За словами Більдта, Росія зазнає поразки, коли зрозуміє, що не зможе перемогти українців. 

"Поки Путін і його найближче оточення вірять, що можуть придушити волю українців та їхніх західних прихильників, вони продовжуватимуть війну. Але коли вони розуміють, що цього не станеться і що Росія йде шляхом дедалі стрімкішого занепаду, все зміниться", — вважає Більдт.

Колишній прем'єр Швеції прогнозує, що такий розвиток подій не слід очікувати у 2024 році, однак це може статись наступного року.

"Хоча це, ймовірно, не станеться цього року, цілком ймовірно, що це відбудеться у 2025 році. Тоді, можливо, можна буде передбачити якусь тимчасову домовленість, яка припинить бойові дії, хоча й не принесе "перемоги" жодній із сторін", — говорить шведський політик.

Карл Більдт наголошує, що довгостроковий мир в Україні можливий лише при падінні режиму Путіна та звільнення Росії від "самогубних імперських проєктів".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ЄС назвали план російського диктатора Володимира Путіна, яким він хоче знищити волю українців.

Також "Коментарі" писали про заяву Зеленського у якій він розповів, коли буде вирішуватись доля у війні в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини