Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ЄС назвали план Путіна: як російський диктатор хоче зламати українців
commentss НОВИНИ Всі новини

В ЄС назвали план Путіна: як російський диктатор хоче зламати українців

Російський диктатор Володимир Путін хоче взимку знищити енергетичну систему України.

сьогодні, 09:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Високий представник ЄС Жозеп Боррель заявив, що російський диктатор Володимир Путін буде намагатись зламати волю українського народу. За його словами, Путін цієї зими планує занурити українців у холод та темряву. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Укрінформ".

В ЄС назвали план Путіна: як російський диктатор хоче зламати українців

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Перед початком неформальної зустрічі міністрів закордонних справ ЄС у Нью-Йорку очільник дипломатії Європейського Союзу Жозеп Боррель виступив перед журналістами та відповів на деякі питання щодо війни в Україні. Боррель розповів, що мав зустріч щодо питань української енергетики. 

"Я буду координувати підхід країн-членів Європейського Союзу у багатьох питаннях, зокрема, щодо війни в Україні та ситуації на Близькому Сході. Щодо війни в Україні, — ми мали зустріч, що присвячена ситуації з енергетикою в Україні", — сказав Боррель.

Високий представник ЄС назвав критичною ситуацією щодо енергетики в Україні через російські удари, які знищили частину українських енергетичних спроможностей. Крім того, Жозеп Боррель вважає, що Путін хоче натиснути на українців цієї зими.

"Це критична ситуація. Путін продовжує бомбардувати інфраструктуру, що виробляє електрику й енергію для українців. Майже дві третини енергетичних спроможностей були зруйновані. Я переконаний, що він намагається зламати волю українців, зануривши їх у холод та темряву під час зими", — заявив Боррель.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ЄС назвали умову, за якої в Україні закінчиться війна. 

Також "Коментарі" писали про план перемоги Зеленського та чи вірять в нього українці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини