Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли чекати на чергову ракетну атаку Росії: дані розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли чекати на чергову ракетну атаку Росії: дані розвідки

Масовані ракетні атаки по Україні відбуваються з періодичністю приблизно на тиждень

24 листопада 2022, 11:30 comments1264
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжуватимуть свій ракетний терор в Україні. Втім, щоб підготуватися до такого удару, противнику знадобиться близько тижня. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник прес-служби ГУР Міноборони Андрій Юсов.

Коли чекати на чергову ракетну атаку Росії: дані розвідки

Ракети. Фото: із відкритих джерел

В українській розвідці знають про плани Кремля зірвати стійкість українського народу та змусити ухвалити ультиматуми росіян на переговорах. Але шансів у агресора – жодних.

При цьому Андрій Юсов зазначив, що вже ясно – Росія здійснює ракетні атаки з періодичністю на тиждень. Тобто йде масована атака, потім приблизно тиждень ворог готується до нового удару та здійснює його. Плюс-мінус тиждень потрібний Росії, щоб підготуватися до нової атаки, провести всі необхідні підготовчі роботи.

Юсов наголосив, що Україна у свою чергу готується до подальшої ефективної роботи, зокрема, систем ППО, "але те, що терористичний режим продовжуватиме ці атаки, то це безперечно".                                                             

"Ми розуміємо, що запаси високоточної зброї в Росії значною мірою виснажені, але є багато ракет і не високоточних, ми і бачимо, що точно вони особливо і не женуться. У багатьох випадках розліт в кілометр — це умовна "норма" і потрапляння навіть не в об'єкти інфраструктури, а в цивільних будинках, лікарнях — це і є ознака косорукості російських ракетників і в цілому режиму РФ”, — зазначив Андрій Юсов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міненерго дали втішний прогноз щодо світла: коли скоротиться дефіцит.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини