Головна Новини Суспільство Війна з Росією Колаборнат Пушилін рознився про «непросту ситуацію» в Вугледарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Колаборнат Пушилін рознився про «непросту ситуацію» в Вугледарі

Пушилін поскаржився на те, що ЗСУ обстрілюють Вугледар

сьогодні, 13:58
Поділіться публікацією:

Колаборант, так званий голова терористичної організації "ДНР" Денис Пушилін поскаржився російським пропагандистським ЗМІ на важку ситуацію в Вугледарі.

Колаборнат Пушилін рознився про «непросту ситуацію» в Вугледарі

Денис Пушилін

За його словами, ситуація в місті "напружена", оскільки ЗСУ не дають йому спокою.

"Противник обстрілює Вугледар, намагається огризатися", — сказав він.

У той же час, вранці 8 жовтня Міноборони РФ повідомило, що російські військовослужбовці з угруповання "Схід" покращують своє тактичне становище по всій лінії зіткнення, і нібито "знищують" частини ВСУ, що відступають з Вугледару.

Також у ворожому Міноборони заявили, що після взяття Вугледару ЗС РФ українська армія втратила контроль над панівними висотами і інтенсивність їхнього вогню у відповідь різко впала. Ворог прогнозує, що російські артилеристи незабаром мають залишити позиції і рухатися вперед, тим самим покращуючи становище по всій лінії зіткнення.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що під час виходу 72-а бригада зазнала значних втрат. Начебто не було наказу на вихід, і військові самостійно ухвалили таке рішення. Втім, як звернула увагу нардеп Мар'яна Безугла, Олександр Луценко, який керував обороною на цьому напрямі, після втрати Вугледара отримав генеральське звання.

Також "Коментарі" розповідали , що до омандир 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних запорожців полковник Олександр Охріменко заявив, що залишати Вугледар без опору було неможливо, адже це могло призвести до відступу українських військ на невизначені рубежі. За його словами, зараз ситуація на фронті стабілізована і ворог зупинено. ЗСУ продовжують завдавати противнику максимальних втрат, не допускаючи його просування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://ria.ru/

Новини