Головна Новини Суспільство Війна з Росією Колаборанти просять Путіна допомогти вивезти людей із Херсонської області через "помсту ЗСУ"
commentss НОВИНИ Всі новини

Колаборанти просять Путіна допомогти вивезти людей із Херсонської області через "помсту ЗСУ"

Окупаційний "губернатор" Херсонської області Володимир Сальдо попросив російську владу забезпечити можливість виїзду мешканців регіону через "постійні обстріли з боку України".

13 жовтня 2022, 15:41
Поділіться публікацією:








Проросійський колаборант та "губернатор" Херсонської області Володимир Сальдо записав відеозвернення до російської влади з проханням забезпечити мешканцям окупованої області можливість виїхати до інших регіонів країни-агресора. У зверненні він заявив, що Україна нібито почала мститись за проведений псевдореферендум про приєднання до РФ.

Колаборанти просять Путіна допомогти вивезти людей із Херсонської області через "помсту ЗСУ"

Володимир Сальдо. Фото: скриншот


"Ми знали, що таке рішення (прийняте на псевдореферендумі, – ред.) не буде визнане владою України та очікували, що вони почнуть нам помститися. Так і виходить: щодня ракетним ударам зазнають міста Херсонської області. <…> І ці ракетні удари завдають серйозної шкоди, насамперед жителям", — заявив Сальдо, стверджуючи, що українські військові завдають ударів по цивільних об'єктах.


У зв'язку з цим, за словами Сальдо, "влада" регіону організувала "можливість виїзду для відпочинку та навчання херсонських сімей". Він зазначив, що першочергово йдеться про мешканців правого берега річки Дніпро (звідки настає українська армія, – ред.). Колаборант зазначив, що мешканці решти районів області також можуть скористатися можливістю.




У свою чергу так званий "заступник голови ВДА Херсонської області" Кирило Стремоусов заявив, що Сальдо у своєму зверненні говорив не про евакуацію, а про добровільний виїзд за межі регіону з метою "зберегти життя".


"Ніхто нікого не евакуює. Жодної евакуації немає. Ніхто нікуди не збирається йти. Люди, які сьогодні знаходяться в Херсонській області, не повинні бути наражені на небезпеку. Тому пріоритет Херсонської області – безпека громадян Російської Федерації", – заявив колаборант Стремоусов.


"Коментарі" раніше повідомляли про те, що, за даними британської розвідки, українські війська наступають на півдні України і наближаються до Херсона .


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини