Головна Новини Суспільство Війна з Росією Колаборант Ковальов організував вивезення солі й зерна з Херсонської області до рф: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Колаборант Ковальов організував вивезення солі й зерна з Херсонської області до рф: що відомо

Генпрокурор напередодні підписала Олексію Ковальову повідомлення про підозру у державній зраді та пособництві державі-агресору

7 липня 2022, 18:26
Поділіться публікацією:

Народний  обранець Олексій Ковальов, якого  підозрюють у  державній зраді,  організував вивіз солі й зерна з Херсонської області до РФ. Про це очільниця Генеральної прокуратури Ірина Венедіктова  повідомила на своїй сторінці в соціальних мережах. Як і те, що генеральний прокурор поставила свій підпис під підозрою в цьому колишньому нардепу.

Колаборант Ковальов організував вивезення солі й зерна з Херсонської області до рф: що відомо

Ковальов організував вивезення солі й зерна з Херсонщини (фото з відкритих джерел)

 "На початку окупації він поїхав на Херсонщину нібито працювати з виборцями та захищати від мародерів свій бізнес, яким не може займатися під час парламентської діяльності. Маємо свідчення, що народний обранець при цьому організовував вивезення солі й зерна до РФ",- повідомила деталі Венедіктова. 

Вона уточнила, що "консерву" відкрило повідомлення зрадника  в соціальних мережах, де він, захоплюючись, описував плани повномасштабної інтеграції  херсонських аграріїв  до російської  економічної  моделі і наполягання, що "Росія назавжди". Генпрокурор  продовжила, що окупанти  доручили йому цей напрямок роботи в  їх окупаційному  представництві на псевдопосаді "заступника голови уряду Херсонської області", яку він отримав.

Очільниця Генпрокуратури  підсумувала, що  екс-парламентарій поповнює  тепер  "широкі ряди" тих, кого   вітчизняні  правоохоронці  притягнуть до відповідальності за зрадництво, сприяння  агресору та колабораційну діяльність в окупованих  областях. В їх числі  — місцеві обранці  різних рівнів, екс-керівники  органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представники  правоохоронної системи  та  місцеві жителі.

"Служать ворогам вони по-різному. Хтось "здає" українських патріотів, активістів, правоохоронців та учасників бойових дій, хтось бере участь в їх "зачистках", хтось допомагає розміщувати військову техніку РФ, хтось міняє прапори на органах влади, хтось постачає окупантів пальним та харчами, багато хто задовольняє свої владні амбіції", — резюмувала  керівниця Генпрокуратури.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Олексію Ковальову повідомили про підозру.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини