Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кого Путін посилає на війну до України: Україна в ООН зробила заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Кого Путін посилає на війну до України: Україна в ООН зробила заяву

Сергій Кислиця в Раді безпеки ООН заявив, що Путін проголосив героями Росії канібалів та маніяків

15 травня 2024, 06:52
Поділіться публікацією:

Путінський режим мобілізує до своїх збройних сил особливо небезпечних злочинців, яким обіцяють помилування за участь у війні проти України. Після повернення з бойових дій деякі з них продовжують вчиняти злочини на території РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це на засіданні Ради Безпеки ООН заявив постпред України при ООН Сергій Кислиця, повідомляє "Укрінформ".

Кого Путін посилає на війну до України: Україна в ООН зробила заяву

Сергій Кислиця. Фото: з відкритих джерел

Сергій Кислиця навів приклад, що за даними ЗМІ, в армії РФ служать канібал Дмитро Малишев, який убив кількох людей і з'їв серце одного з них, а також маніяк Олександр Масленніков, який убив та розчленував двох жінок.

Дипломат зазначив, що саме такі навички потрібні у російській армії.

Кислиця звернув увагу, що російський диктатор Володимир Путін називає таких людей "справжніми героями" Росії. За даними російських ЗМІ, щонайменше 24 засуджені вбивці, які були помиловані і повернулися додому з України, знову вчинили вбивства.

"Важко навіть уявити, як страждають жителі окупованих територій України, коли ґвалтівники та вбивці, які служать у російській армії, користуються повною безкарністю за злочини проти них", — наголосив Сергій Кислиця.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни продовжують просуватися вперед на Харківському напрямку, окупуючи нові села та наближаючись до міста Вовчанська. На Заході військові експерти, деякі політики та аналітики все частіше стали визнавати, що припустилися величезної помилки, затягуючи з наданням допомоги Україні через побоювання, що це викличе нову ескалацію з боку Росії. Путін і так постійно "ескалює", у тому числі змітаючи ракетами та дронами українські міста та інфраструктуру. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" те, що зараз відбувається на фронтах російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини