Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ключовий сценарій перемоги у війні від Подоляка
commentss НОВИНИ Всі новини

Ключовий сценарій перемоги у війні від Подоляка

Можливий розвиток найближчих подій на фронті й повний розгром армії РФ описав радник керівника ОП Михайло Подоляк

25 січня 2023, 21:20
Поділіться публікацією:

У короткостроковій перспективі РФ вдасться до певних наступальних дій, через які обов’язково втратить багато особового складу, сил і засобів. У межах контрнаступу, який розробляється Генштабом ЗСУ й докладно обговорюється на засіданнях Ставки Верховного Головнокомандувача, РФ зазнає двох-чотирьох суттєвих поразок, і саме після цього процеси розпаду й остаточної деморалізації в російській армії стануть незворотними, пишуть "Коментарі" з посиланням на пост в соцмережах радника керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк.

Ключовий сценарій перемоги у війні від Подоляка

як може завершитись війна в Україні

"Росіяни продовжать тікати. Водночас вони отримають ще більше мертвих, а на вулиці російських міст масово виходитимуть поранені й ампутанти і жорстко протестуватимуть. Територією Росії ширитиметься протест не політичного, а соціального характеру – через втрачених на війні близьких. У цей час в оточенні Путіна розгоряться суттєві внутрішні міжусобиці. Почнеться класичний російський пошук винних. Силові вертикалі ослабнуть і почнуть швидко занепадати", — пише він.

За версією Подоляка, українська армія зупиниться на кордонах 1991 року, а в Росії розпочнеться неконтрольована політична трансформація. Певні суб’єкти федерації (етнічні) отримають супершанс стати самостійними і зможуть це зробити.

"Ядерна зброя так чи інакше контролюватиметься, зокрема й залишками російського генералітету. Тому немає великих ризиків, що вона з’явиться на чорному ринку чи буде принаймні якийсь час неконтрольованою", — прогнозує радник керівника ОПУ.

Потому, прогнозує Михайло Подоляк, тимчасово сформований уряд РФ почне реальні переговори щодо відповідальності за злочини в Україні й щодо зон демілітаризації на кордоні. І зрозуміло, щодо значних компенсацій за вбивства та руйнації.

"Дата реалізації цього сценарію залежить від наявного в України інструментарію – від того, коли Україна отримає точну кількість чітко визначеного озброєння. Україна надала нашому партнерському Альянсу конкретні цифри й найменування. Нині ми на етапі, коли війна є обґрунтованою математичною моделлю, — констатує Подоляк. — Формула проста: хочете якнайшвидшого завершення війни – своєчасно дайте Україні більше зброї, якої ми просимо".

Як писали раніше "Коментарі", Президент США Джо Байден оголосив про надання Україні 31 танку M1 Abrams.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/122
comments

Обговорення

Адекват

9 лютого 2023, 12:20

Сказочник...


Новини