Головна Новини Суспільство Війна з Росією Клімкін назвав важливий висновок для України через події в Ізраїлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Клімкін назвав важливий висновок для України через події в Ізраїлі

Політик закликав відмовитись від ізраїльської моделі безпеки для України та назвав альтернативу.

9 жовтня 2023, 10:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що потрібно використовувати загострення ситуації в Ізраїлі, як приклад для союзників про неефективність такої моделі захисту для України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook Павла Клімкіна.

Клімкін назвав важливий висновок для України через події в Ізраїлі

Український політик Павло Клімкін. Фото з відкритих джерел

Український політик Павло Клімкін вважає, що попри "шалені інвестиції в безпеку в Ізраїлі", такі кроки не спрацювали і подальший аналіз цих подій ще буде розглядатись. Колишній міністр закордонних справ заявив, що Україні "не пасує" така система захисту.

"Один висновок з того, що відбувається в Ізраїлі, для нас вже очевидний. Це те, що "ізраїльська" модель безпеки нам в протистоянні з РФ не пасує", — пише Клімкін та додає, що "ми маємо жорстко і креативно використовувати цей аргумент з нашими союзниками з НАТО".

Клімкін закликав детально вивчити, чому ізраїльські системи безпеки не спрацювали для майбутнього досвіду, однак наголосив, що для України немає альтернатив, крім як бути членом НАТО.

"Брати за основу їхню модель безпеки для нас означає  постійно бути у стані небезпеки. Тому ніяких альтернатив НАТО в сьогоднішній реальності немає", — вважає Павло Клімкін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію світу на напад ХАМАС на Ізраїль. Тоді як більшість країн світу різко засуджує такі дії терористів, знайшлись країни, які підтримали атаку на Ізраїль.

Також "Коментарі" писали, що Ізраїль пішов на крок, який він використовував востаннє 50 років тому, під час Війни Судного. Таким чином Ізраїль офіційно розпочав війну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини