Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кличко розповів, як загинула жінка під час атаки дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко розповів, як загинула жінка під час атаки дронів

Мер Києва розповів, що одна жінка загинула під час нічної атаки росіян по столиці України

30 травня 2023, 14:58
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Мер Києва Віталій Кличко відвідав зруйнований будинок внаслідок російської нічної атаки по столиці України, де постраждало 11 людей та загинула одна жінка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram українського політика.

Кличко розповів, як загинула жінка під час атаки дронів

Мер Києва Віталій Кличко. Фото з відкритих джерел

Віталій Кличко приїхав до київської багатоповерхівки, що розташована у Голосіївському районі міста. Саме туди вночі влучили уламки російського безпілотника, який викликав руйнування та пожежу в будинку.

За словами мера рятувальні роботи завершені. Через російську атаку з будинку евакуювали 20 людей. Однак одна українка загинула. Кличко розповів деталі її смерті.

"Жінка, яка загинула під час нічної атаки дронами, перед тим вийшла на балкон подивитися, як працює ППО", — повідомив Віталій Кличко.

Мер Києва просить не виходити на балкони та вулиці під час роботи протиповітряних систем, які захищають українське населення від ударів дронів та ракет росіян. Загалом в наслідок нічної атаки по Києву постраждало 11 людей, шість з них отримали медичну допомогу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат назвав дві важливі причини, чому публікація фотографій зі збитими ракетами може зашкодити безпеці України. Зокрема це стосується того, що ворог може визначити місце знаходження українських систем ППО, а також використати зображення для пропагандистських цілей.

Також "Коментарі" писали, що представник Кремля Дмитрій Пєсков під час свого брифінгу відреагував на атаку невідомими безпілотниками по Москві та прилеглих до неї територіях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

30 травня 2023, 14:51

Бейте,бейте кремлёвских долбоёбов,пока они не поумнеют.Путин ты ненормальный моральный урод,Я уничтожу всех твоих шаманов Считай дни с первого июня...


Новини