Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кличко пояснив, чому не хоче вмирати за Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко пояснив, чому не хоче вмирати за Україну

Відомий боксер Володимир Кличко відповів, чому не воює за Україну

29 вересня 2023, 22:45 comments9976
Поділіться публікацією:

Володимир Кличко пояснив, чому він не воює проти окупантів. Про це повідомляють "Коментарі".

Кличко пояснив, чому не хоче вмирати за Україну

Володимир Кличко

"Я не готовий померти за країну. Я готовий жити за неї. Це складніше, ніж померти", — заявив Володимир Кличко, відповідаючи на запитання німецького журналіста.

Крім того, він зазначив, що йому неодноразово вже ставили це питання. На його думку, саме у цьому полягає відмінність українців від росіян. Останні готові вмирати за свою країну, а українці бажають жити за Україну. Кличко вважає, що у цьому проявляється рабський менталітет росіян, тоді як українці – вільні люди.

"Українці інші. Ми вільні люди. Ті люди, які у нас на фронті, не мобілізовані. Більшість у нас – це люди, які вирішили добровільно вирушити на фронт. Ось у чому різниця", – вважає Володимир Кличко.

Володимир Кличко – український боксер-професіонал, який виступав у важкій ваговій категорії. Один із двох братів Кличків. Молодший брат міського голови Києва, колишнього професійного боксера, колишнього володаря титулу чемпіона світу з боксу у важкій вазі за версіями WBO та WBC Віталія Кличка.

Володимир Кличко – чемпіон XXVI Олімпійських ігор у ваговій категорії понад 91 кг (1996). Чемпіон світу серед військовослужбовців (1995). Колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версіями WBO (2000-2003, 2008-2015), IBF (2006-2015), IBO (2006-2015), WBA (2011-2015), а також за версією авторитетного журналу The Ring (2009-2015). Чемпіон Європи за версією EBU (1999), чемпіон Північної Америки за версією NABF (2005) у важкій вазі. Найкраща позиція в рейтингу Pound for Pound за версією журналу The Ring — 2 (2014-2015).

Тим часом, у Росії встановили пам'ятник Пригожину.

У НАТО закликали готуватися до довгострокової конфронтації.

А РФ повертається у великий спорт: у яких змаганнях дозволили брати участь росіянам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини