Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Кинули як собак на забій": російські полонені з Курської області скаржаться на командування РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кинули як собак на забій": російські полонені з Курської області скаржаться на командування РФ

Полонений росіянин розповів, як командир послав його вмирати під час військової операції у Курській області.

11 серпня 2024, 11:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Українські військові перетнули російський кордон та почали активні бої у Курській області. Завдяки ефекту несподіванки українські сили змогли захопити десятки, а можливо і сотні російський військових у полон. На записаному відео полонений строковик скаржиться, що їх кинули на війні.

"Кинули як собак на забій": російські полонені з Курської області скаржаться на командування РФ

Україна захопила в полон росіян у Курській області. Фото з відкритих джерел

В мережу потрапило відео з російським полоненим, який був захоплений під час військової операції в Курській області. Росіянин розповів, що військове командування РФ кидає строковиків у бій з українськими військовими.

"Я потрапив у полон. Нас просто кинули – не було ніякої підтримки. Нічого взагалі. Нас генерал Лапін, командувач Курським напрямком, просто послав… і досі сюди запихає таких строковиків як я, щоб ми тут вмирали як собаки, потрапляли в полон. Йому байдуже на нас", — говорить росіянин.

Полонений з РФ також звернувся до матері з закликом проявити активність, щоб ситуація набула розголосу.

"Я закликаю усіх, щоб ніхто сюди не йшов. Мамо, я закликаю тебе, щоб ти створила громадський резонанс, щоб ти бігала усюди, щоб ти це відео усім показувала. Ти не уявляєш, мамо, як я хочу додому. Нас кинули без військової підготовки сюди", — додав російський строковик.

Переглянути відео з записом полоненого росіянина з Курської області можна нижче. Увага, на відео присутня нецензурна лексика.


Росія в паніці після українського нападу. Через атаку України на Курську область російська влада наказала евакуювати жителів. Як повідомляють російські ЗМІ, всього з прикордонних районів евакуювали 76 тис. осіб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія направила скаргу в ООН через нібито порушення прав людини з боку України під час військової операції у Курській області.

Також "Коментарі" писали про найризикованіше рішення Зеленського, яке може змінити хід війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини