Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кім розповів, яку провокацію росіяни готують у Херсоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім розповів, яку провокацію росіяни готують у Херсоні

Росіяни приречено розуміють, що невдовзі Херсон буде деокуповано.

19 жовтня 2022, 11:15 comments2362
Поділіться публікацією:

Російські війська готуються обстрілювати тимчасово окупований ними ж Херсон. Як повідомляє видання "Коментарі", таку інформацію у себе в Телеграм озвучив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Кім розповів, яку провокацію росіяни готують у Херсоні

Херсон. Фото: з відкритих джерел

Глава Миколаївщини зазначив, що місцеві жителі Херсона отримують повідомлення від окупантів про те, що потрібно не гаяти часу і якнайшвидше евакуюватися, бо є ймовірність, що ЗСУ обстрілюватимуть Херсон.

"Знаючи російську тактику, і що вони копають укріплення в районі Чаплинки під ствольну артилерію якраз щоб бити по Херсону, у мене відчуття, що росіяни готуються бити по Херсону. На жаль", – заявив Віталій Кім.

Глава Миколаївської ОВА зазначив, що росіяни включають масове ІПСО і закликав не вірити в нісенітницю та пропаганду загарбників. Він запевнив, що робота ЗСУ ведеться з усіх напрямків, українські військові професійно виконують свою роботу.

"Спостерігаємо, як наші військові дають під зад російським окупантам", — резюмував Кім.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чотири тижні тому, 21 вересня, російський диктатор Путін підписав указ про так звану "часткову мобілізацію". Що можна сказати про неї зараз? До чого це все зрештою приведе? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні серйозно затяглася, але говорити про те, що вона довгі роки не стоїть. Ближче до літа 2023 року бойові дії в Україні мають підійти до свого завершення і війна має бути завершена. Таку думку в інтерв'ю "Обозревателю" висловив голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини